ustaw sobie w pike floodgate na max zeby byl jak sztywny widelec i probuj;) albo rozkrec tlumienie na max zeby odbijal jak rakieta:) albo sprzedaj i kup duro :]
Sprzedam damper ROMIC DOUBLE D 240mm / 75 mm - 990 zl!!!
Hmm to masz problem. Bo tak iset bardzo latwo wyrwac do manuala. Kazdy rower da sie wyrwac. Ja robilem manuala na rowerku do xc. Poprostu wiecej trenuj. Dla pocieszenia powiem Ci ze moj kolega na ramce jakiejs lipnej 21' i sztywnym widelcem robi manuala przy 70km/h ;] :D Wiec poprostu wiecej trenuj. Pamietaj ze bardoz wazna jest praca nog. Zreszta poszukaj duzo juz bylo.
kalaharimusisz cwiczyc, nic Ci nie pomoze jak zrobisz zmiany w tym rowerze, poprostu rower nie bedzie jezdzil za ciebie, a twoj rower napewno nie utrudnia robieniu manuala, wiec cwicz !!! napewno sie nauczysz, oczywiscie jak bedziez chcial...
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
Dokładnie!! Musisz Cwiczyc! Sam rowewrek niezrobi za ciebie manuala.Kiedy przesiadłem sie z duala na Stinky To byłem przerażony :/ Przod roweru byl jakby przyklejony do ziemi , niemoglem go wyrwac ale przyzwyczyaiłem sie, wyczułem i teraz jest elegancko :D Gorzej jak wsiadłem na duala kumpla i chciałem zrobic manuala :D podniosłem przod z taką siłą jak mojego fulla a rowerek wyleciał z podemnie jak z procy :D
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
Dokladnie. Narwaniec
Mam tak samo, ale mam ht.
Jak przesiadam sie na czyjs rower to jak pociagne do gory to mi rower wypada z rak ;] Nie mowiac juz o tym ze ja lece do tylu ;]
tak jak > Zielony <iNarwaniec tylko jeszcze zawaliłeś bo mogłeś wiecej podkładek pod mostek wżucić...jak bedziesz mial kase to zakup sobie pura, da bara albo jakas inną wysoką kiere...pozdro
Ech przy tym setupie powinien miec problem ze przelatuej do tylu, a nie ze nie mzoe wyrwac :) Wiec wysoka kiera to nie jest dobry pomysl. Bo keidys ktos wsiadze na ten rower i wywroci sie do tylu :)
to jest wysoko?! stary nie wiesz co to znacyz wysoko xD
ja potrafilem przy 26/24 w poincie z dj miec 4cm podkladek pod mostkiem jak mialem piura :D to byl choperek. jak na moj gust to kup wyzsza kielnie i bedzie zajebiaszczo ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Sadze ze ten jego rower wylazi do manuala jak maselko. I nie trzeba nic zmieniac No mzoe oprocz ridera :D ;) <joke> Cwiczyc trzeba. Cszyvy Bez obrazu ale co z tego? To mzoe zeby bylo jeszcze latiwej 28 na przod 20 na tyl i kiere od bmx? Wtedy bedzie manual sie sam robil. Ehhhh.