BECAUSE WE CAN, fr-street [śruba&wojtus
-
- Kontakt:
mały_kk
ustawiasz keyframe (punkt w któym ma sie efekt włączyć, lub osiagnąć jakąs wartość) na timelinie w karcie effect controls (taka kropa biała przy parametrze np opacity - taki "defaultowy parametr dla każdego klipu)
no i jak chcesz zeby sie płynnie zrobiło to puszczasz klipa kawałek dalej (zeby ta czerwona pionowa landara z niebieskim spławikiem zmieniła swoją pozycje) i wpisujesz, bądź suwakiem - ustawiasz inną wartość parametru
dat's oool
malu_kk - sorki ale nie mam juz tego utworka,
ustawiasz keyframe (punkt w któym ma sie efekt włączyć, lub osiagnąć jakąs wartość) na timelinie w karcie effect controls (taka kropa biała przy parametrze np opacity - taki "defaultowy parametr dla każdego klipu)
no i jak chcesz zeby sie płynnie zrobiło to puszczasz klipa kawałek dalej (zeby ta czerwona pionowa landara z niebieskim spławikiem zmieniła swoją pozycje) i wpisujesz, bądź suwakiem - ustawiasz inną wartość parametru
dat's oool
malu_kk - sorki ale nie mam juz tego utworka,
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kurde dawno mnie nie bylo wiec teraz odpowiadam:) zielony myslałem ze znasz wiecej trickow bo jak co poniektorzy pokzazywali swoje filmy to ciezko było znaleźć taki ktory by ci sie podobał.. stad tez wywnioskowałem ze juz jakis pros jestes i robisz 360 z barspinem i krankflipem z 3273267329 schodow:D:D hehe nie no zart ale włąsnie po twoim pisaniu myslałem ze jeździc ciut lepiej.. wiecej trikow potrafisz... ale musze przyznac ze te ktore robisz, robisz bardzo dobrze :) z mojej strony to tyle:)... tak wiec 3m cie sie chłopaki i oby tak dalej... czekam na nowe produkszyn:)
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=53488/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tio mam na mysli ze nie jeździsz jak miszcz świata, nie bedziesz miszczem świata.. ..bo na to jest dużo forsy potrzebne, i jazdki po zawodach...
uważam ze jeździsz nieźle, ciesze sie ze sie rozwijasz, dokładasz nowe triki.. ale sposób jaki sie o sobie wyrażasz jest dzieciaty... wiesz ze masz dobra bazę do rozwijania umiejętnosci - a w kułko na okrągło powtarzaszjaki jesteś cienki - proponuje wiec zamaist pisać jak cienko jeździsz, napisz co poprawiłeś/naumiałes sie nowego..
:|
ech, bez urazy... lubie cie bardzo, i sznuje jako bikera.. tylko "ta mowa".. którą uskuteczniasz o sobie nie przemawia do mnie pozytywnie...
..i nie rozmawiajmy na ten temat w tym miejscu, to jest topic o filmie, przepraszam ze zaczałem "tu"
pozdro,
uważam ze jeździsz nieźle, ciesze sie ze sie rozwijasz, dokładasz nowe triki.. ale sposób jaki sie o sobie wyrażasz jest dzieciaty... wiesz ze masz dobra bazę do rozwijania umiejętnosci - a w kułko na okrągło powtarzaszjaki jesteś cienki - proponuje wiec zamaist pisać jak cienko jeździsz, napisz co poprawiłeś/naumiałes sie nowego..
:|
ech, bez urazy... lubie cie bardzo, i sznuje jako bikera.. tylko "ta mowa".. którą uskuteczniasz o sobie nie przemawia do mnie pozytywnie...
..i nie rozmawiajmy na ten temat w tym miejscu, to jest topic o filmie, przepraszam ze zaczałem "tu"
pozdro,
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"