elo
mam do was takie pytanko czy oplaca mi sie zamieniac aganga pm 2oo4 16,5" na underground dirta 13" ? mam okolo 162cm wzrostu i gangster jest za duzy troszke.
tylko sprawa wyglada tak ze ten agang byl spawany a osoba z ktora chce sie zamienic to motomysz ;P wie o tym on woli wieksza chyba a ja mniejsza a nie wiem czy uda mi sie ja sprzedac tak zeby nie dokladac do czewgos innego,...
Zmiana ramy jak najbardziej... chetnie sam bym wymienił...
Ale czy na pewno Underground?
Ja bym na twoim miejscu wziął Destroyera Streeta 206 jest naprawde fajny mocny i wogule... Destroyer Street kup go:P
Jak wiesz, że była spawana i Motomysz nic przeciw temu nie ma to moim zdaniem się zamień. Rama spawana to jak dla mnie rama uszkodzona:-D A jeśli jesteś tak niski to znaczy żeś zapewne młody czyli też lekki. Z tego wynika, że jeszcze trochę czasu zajmie zanim będziesz całkiem duży, ciężki itp. a na ten czas Undergound powinien Ci chyba starczyć.
Ostro jeździsz?
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
wypowiedz bicera jak zwykle na poziomie :P
zmien, pewnie, ze tak. na pewno na cos mniejszego. inna sprawa jest czy na undergrounda ale jesli tylko taki masz wybor to korzystaj. tez bym nigdy nie kupil raczej spawanej ramy...
Hmm wlasnie zawsze mnie to zastanawia. W polsce kazdy chce jak najmniejsza rame jak najwiekszy kat itp. A na filmach typu chain reactions itp jezdza na rowerach prawie jak do xc. Dlaczego? Np> kiedys byl est dualowek w bb to za plus dla kony dali ze wystepuje w rozmiarze 19' :| Poco takie wielkie ramy?
Bo ci na filmach mają jaja z betonu, to jak któryś na ramę spadnie to się nie przejmuje a nawet cieszy bo kolanami do ziemii nie dosięgnie... U nas jaja z betonu nie ma dlatego wolimy małe ramy:-D
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894