byl taki topic w dziale sprzet ogolnie amorki nie znane nowosc RST montowane w aagangach a takto nikt nic nie wie wyglada niezle ale ta korona za wiotka takto moze byc lepszy od duro;)
Zapytaj sie starszych osob co sadza o starszych RST.Odpowiedzi moga Cie troche zdzwiwic, poniewaz RST bylo kiedys bardzo dobrym amorem.Zepsulo sobie renome Capami, Gilami itp.
O właśnie! Większość ludzi ocenia RST po wszelkich Capach, Gilach i innym badziewiu nieprzeznaczonym przecież do skakania! Miałem okazję przez tydzień na Sigmie się rozbijać i muszę powiedzieć, że to był wypas...
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
Hej!
ja swojego czasu ujeżdżałem mozo pro, nastęnie delte pro. i złęgo słowa nie powiem. wiadomo brak tłumienia... ale w tamtych czasach mało amorów miało olej:) a jak miały tłumienie to były bardzo drogie. Rst jest dobrym sprzetem dla początkujących nie jest to szczyt pracy i wytrzymałości ale jak ktoś wsiada ze sztywnego i nie jest hardcorowcem to bedzie zadowolony. CO do nowego produktu to nie wiem zbyt dużo ale sztywność powinna być przyzwoita z uwagi grubych goleni i sztywnej ośki...a praca myśłe ze adekwatna do ceny...
pozdrawiam Maciek
dokladnie, ja jezdzilem na rst kumpla i nic do zazucenia jezdzi na nim w dircie i skacze z 2m murkow itp. korki mu nie strzelily, nic ... tak samo z duro wielu na nim nie jezdzilo i tylko uslyszreli ze przymula to odrazu ja mam jakos dobry model chodzi tak jak u kumpla a on ma po tuningu =o
To na bank będzie lepsze od Duro bo to już nie ta liga... To jest RST z przeznaczeniem do skakania a każdy stary rider powie wam, że RST do skakania nigdy złe nie były. Howgh!
pozdro 4 all
szczeze mówiąc wyglądają super :) i 450 zl za qr20? dla mnie bomba! :) dolne golenie chyba te same co w alphalpha kumpel mial alphe i byla super choc korone połamał:D na pewno o niebo lepsze o duro :) gdyby maily 130 skoku sam bym sie skusił :)
No tak, ale w tym kraju każdy oszczędza na czym może a potem się dziwi, że się psuje...
Mi tam się ten amorek podoba. Wielkie lagi, mały skok i qr20 jak znalazł na street.
pozdro 4 all