johny bravo + pike race- ciezko manuala
sulring - po prostu od zawsze jezdze z kiera 'w zebach' i jak wsiadam na rower gdzie kiere mam przy glowce czuje sie dziwnie, i lepiej mi sie jezdzi jak jest wysoko. oczywiscie na kazdym zestawieniu sie da wystarczy troche sie przylozyc :0
ps - jak mam kiere wysoko to bynajmnieuj nie po to zeby sie robilo latwiej manuala
ps2 - znaczenie tez ma chociazby odchylenie kiery etc wzgledem glowki etc - poproboj roznych ustawien i stwierdzisz jak Ci bedzie najlepiej :P
ps - jak mam kiere wysoko to bynajmnieuj nie po to zeby sie robilo latwiej manuala
ps2 - znaczenie tez ma chociazby odchylenie kiery etc wzgledem glowki etc - poproboj roznych ustawien i stwierdzisz jak Ci bedzie najlepiej :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
trenowalem dzis.
i kilka spostrzezen.
po 1 za mokro jeszcze
po 2 primo bola mnie teraz ztrasznie plecy
po 2 primo ultimo za bardzo boje sie odchylic mocniej do tyłu- jak tylko to robuie to zaraz za hampel i do przodu lece.
i kilka spostrzezen.
po 1 za mokro jeszcze
po 2 primo bola mnie teraz ztrasznie plecy
po 2 primo ultimo za bardzo boje sie odchylic mocniej do tyłu- jak tylko to robuie to zaraz za hampel i do przodu lece.
maly update http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=59226
Sulringnawet nie wiesz jak mi zainponowałes tym,ze robiłeś manuala na rowerze do xc... Człowieku , to ty przegigant jesteś:P
Na rowerze z dużą ramą wcale nie jest trudno zrobić manuala. Ba, ja osobiście lubię go robić na wyciągnietej sztycy, bo siedząc tyłkiem na siodle łatwiej wyczuć magiczny punkt , który pozwala na piękna jazdę, bez większego bujania się w przód i w tył. :)
kalahari"po 2 primo " - widzę ,że pojęcia o łacinie nie masz... Primo jest od primus,prima,primum (pierwszy, pierwsza, pierwsze). Pisząc "po 2 primo" zaprzeczasz znaczenie słowa "primo" i wychodzą z tego głupoty... :/ Nie popisuj się swoją niewiedzą.
Jeśli chodzi o twoje próby manuala to musisz próbowac dalej! Nie tak łatwo nauczyć się tego "od zaraz". Do kazdego zestawu można się przyzwyczaić, potrzeba wciąż ćwiczyć. Nic się samo nie zrobi
Na rowerze z dużą ramą wcale nie jest trudno zrobić manuala. Ba, ja osobiście lubię go robić na wyciągnietej sztycy, bo siedząc tyłkiem na siodle łatwiej wyczuć magiczny punkt , który pozwala na piękna jazdę, bez większego bujania się w przód i w tył. :)
kalahari"po 2 primo " - widzę ,że pojęcia o łacinie nie masz... Primo jest od primus,prima,primum (pierwszy, pierwsza, pierwsze). Pisząc "po 2 primo" zaprzeczasz znaczenie słowa "primo" i wychodzą z tego głupoty... :/ Nie popisuj się swoją niewiedzą.
Jeśli chodzi o twoje próby manuala to musisz próbowac dalej! Nie tak łatwo nauczyć się tego "od zaraz". Do kazdego zestawu można się przyzwyczaić, potrzeba wciąż ćwiczyć. Nic się samo nie zrobi
http://www.allegro.pl/item809273323_truvativ_stylo_nowa_4x_dh_street_nie_xt_slx_lx.html
Wiewiór
widac ze nie ogladasz polskich komedii człowieku. no ale nikt ci zreszta nie kaze.
to bylo taki przyjete w niektorych kregach powiedzeine.cytat z poranu kojota chyba albo chlopaki nie placza.
ps. strasznie mnie dzis bola plecy w okolicy ledzwi i krzyza. a wczoraj troche czwiczylem manualla
czy to normalne?
widac ze nie ogladasz polskich komedii człowieku. no ale nikt ci zreszta nie kaze.
to bylo taki przyjete w niektorych kregach powiedzeine.cytat z poranu kojota chyba albo chlopaki nie placza.
ps. strasznie mnie dzis bola plecy w okolicy ledzwi i krzyza. a wczoraj troche czwiczylem manualla
czy to normalne?
maly update http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=59226
teoretycznie tak, ale oprocz tego wazny jest kat , wznios kiery i jej ustawienie w mostku.
praktyka jednak mowi ze do wszystkiego trzeba dojsc sememu metoda prob i bledow.
kalahari - wszystko jasne. masz bike zajebisty, jezdzic nie lubisz bo mokro i sie boisz bo krzywda ci sie stanie. dziwisz sie ze ci manual nie wychodzi? geezzzzzz
praktyka jednak mowi ze do wszystkiego trzeba dojsc sememu metoda prob i bledow.
kalahari - wszystko jasne. masz bike zajebisty, jezdzic nie lubisz bo mokro i sie boisz bo krzywda ci sie stanie. dziwisz sie ze ci manual nie wychodzi? geezzzzzz
CIĘŻKO?? Niewierze, chyba jeszcze nie wiesz co to znaczy ciężko lol Musisz troche poćwiczyć, na takim setupie manuala, bunny itd powinieneć tak śmigać, że bania mała, nie wiem czy na duapa mogłeś złożyć jeszcze coś dużo lżejszego, próbj, próubj, próbuj!!!!!! Tylko upewnij sie że hylny hampel zawsze zrobi to co chcesz...
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
to normalne !!!kalahari pisze:ps. strasznie mnie dzis bola plecy w okolicy ledzwi i krzyza. a wczoraj troche czwiczylem manualla
czy to normalne?
zawsze bedziesz sie meczyl robiac manuala, przy inny trikach tez bedziesz sie meczyl, bo to jest wysilek fizyczny !!!
to tak samo jak z innymi sportami itp. jak biegasz tez sie meczysz, a jak zadko biegasz, to bedziesz mial zakwasy i wszystko bedzie Cie Bolec...
Wszysko latwo i przyjemnie wyglada na filmie...
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
no to moze byc to bo whellei jeszcze nie umiem . ale probowalem i powiem wam ze ciezko mi wyrwac bikea jak siedze na siodelku, a chyba ttak to powinno sie robic- z siodelka ?? czy moze na stojaco?? kiedys umialem wheelie na stojaco ale potem dlugo nie jezdzilem i juz teraz mi nie idzie.
jazda na tylnim kolku jest prosta cwicz a sie nauczysz uzywaj dobrze hamulca zebys na plecy nie polacial. Moim zdaniem latwiej jest jezdzic na siedzaca masz lepsza kontrole. zeby latwo ci wyrwac rower to podczas podciagania kiery kopnij mocniej w pedal i jedziesz ale pamietaj o hamulcu. A tak z innej beczki to ten twoj prodigy jest rozowy czy czerwony?? i jak wygiales duro??
My bike is my life