Smartphone Nokia 7710-opinie
Smartphone Nokia 7710-opinie
Witam
Przymierzam sie do kupienia tego telefonu. Mial ktos z nim doczynienia?
Prosilbym o konstruktywne opinie osob ktore siedza w temacie:]
pozdrawiam
Przymierzam sie do kupienia tego telefonu. Mial ktos z nim doczynienia?
Prosilbym o konstruktywne opinie osob ktore siedza w temacie:]
pozdrawiam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Eee... brakuje tym telefonom jeszcze lasera, pistoletu i automatu do kawy. Tak czy tak - foty wychodza z tego co najwyżej znośne, mp3 można za 120zł kupić z 256MB ( a który kamikadze weźmie na rower W800i jako mp3?? ), filmy oglądać na telefonie to już jest porażka - poprostu gadżety, drogie to i przyciąga amatorów cudzej własności :)
Jak możecie w promocji kupić to kupcie, sprzedajcie, jakis prostszy telefon za to i kasa na rower :)
Jak możecie w promocji kupić to kupcie, sprzedajcie, jakis prostszy telefon za to i kasa na rower :)
Nokia 3650 - matka wszystkich symbianowców - polecam
Nokia 6600 - fajny, ale ta VGA camerka :(
Nokia 7610 - to już mi sie podobało bardzo
Nokia 6630 - fajna, ale troszke sie zawieszała
Nokia 6680 - tylko sie bawiłem - dobre wrazenie robi ta klapka suwana :) no i 2 kamerki
Nokia N70 - to już inna klasa, super spasowanie, nowy zupełnie Symbian OS 8.1a, do tego przyjemne sterowanie 5-kierunkowym klawiszem.
Nokia N90 - tylko zabawiłem sie chwile - super sprawa, funkcje trzebaby ogarniać w jakiś weekendowy wieczorek przy instrukcji :D bardzo fajny wyświetlaczyk, no i luzów jakos nie miało
SE S700i - warte polecenia - super kamera, świetnej jakości fotki, wiele z nim przeszedłem, wyśw. 262k kolorów, niestety łapie luzy na tych swoich prowadnicach
SE W900i - bogactwo. :)
Motka V3 - zauroczenie na jeden miesiąc :P
Motka L7 - ehh.. to już lepiej. Dobre basy na słuchawkach, na głośniku też głośny, wymienne karty pamięci microSD, super wyświetlaczyk, fajna VGA..
..a co do Nokii 7710, to osobiście nie jestem przekonany o stabilności oprogramowania.. :/ to ma prawo sie zwieszać. :) zachęcam do zakupu PSP (PlayStation Portable) i Nokii 6610i. Zapłacisz tyle samo. :P
http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/ ... 10//22.jpg
wygląda atrakcyjnie..
..Jednak w tej cenie - jeśli wybierać w dotykowych wyświetlaczach, funkcją WiFi, aparatami, w tym MP3 player, to zdecydowałbym się na MDA3 :). Sprzęcik oparty na Windowsie. PocketWin 2003. :]
PzDr
__
dodam, że sam chętnie zakupiłbym coś z tego przedziału, lecz jednak bardziej skłaniałbym się do zakupu ramy, albo amorka.. (od czegoś to trzeba zacząć składanie) :).
Nokia 6600 - fajny, ale ta VGA camerka :(
Nokia 7610 - to już mi sie podobało bardzo
Nokia 6630 - fajna, ale troszke sie zawieszała
Nokia 6680 - tylko sie bawiłem - dobre wrazenie robi ta klapka suwana :) no i 2 kamerki
Nokia N70 - to już inna klasa, super spasowanie, nowy zupełnie Symbian OS 8.1a, do tego przyjemne sterowanie 5-kierunkowym klawiszem.
Nokia N90 - tylko zabawiłem sie chwile - super sprawa, funkcje trzebaby ogarniać w jakiś weekendowy wieczorek przy instrukcji :D bardzo fajny wyświetlaczyk, no i luzów jakos nie miało
SE S700i - warte polecenia - super kamera, świetnej jakości fotki, wiele z nim przeszedłem, wyśw. 262k kolorów, niestety łapie luzy na tych swoich prowadnicach
SE W900i - bogactwo. :)
Motka V3 - zauroczenie na jeden miesiąc :P
Motka L7 - ehh.. to już lepiej. Dobre basy na słuchawkach, na głośniku też głośny, wymienne karty pamięci microSD, super wyświetlaczyk, fajna VGA..
..a co do Nokii 7710, to osobiście nie jestem przekonany o stabilności oprogramowania.. :/ to ma prawo sie zwieszać. :) zachęcam do zakupu PSP (PlayStation Portable) i Nokii 6610i. Zapłacisz tyle samo. :P
http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/ ... 10//22.jpg
wygląda atrakcyjnie..
..Jednak w tej cenie - jeśli wybierać w dotykowych wyświetlaczach, funkcją WiFi, aparatami, w tym MP3 player, to zdecydowałbym się na MDA3 :). Sprzęcik oparty na Windowsie. PocketWin 2003. :]
PzDr
__
dodam, że sam chętnie zakupiłbym coś z tego przedziału, lecz jednak bardziej skłaniałbym się do zakupu ramy, albo amorka.. (od czegoś to trzeba zacząć składanie) :).
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
-
- Kontakt:
kup sobie k500i, także niezniszcalny jak 3310, przeżył 3 powodzie w błocie, zlanie płynem hamulcowym, kąpiel w oleju, trafienie tarczą od flexa która pękła podczas pracy(tylko kawałek gumki z napisem qiuckshare się oderwało), bateria tzryma 5-6 dni, ładuje się w 40-45 min
power of diesel
http://pl.youtube.com/watch?v=0qIBHg8NSLY&feature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=0qIBHg8NSLY&feature=related
-
- Kontakt:
W Nokii 6230i jest wszystko wspaniałe. Fon jest za.jebisty. Pewnie większość oceniających, to Symbianowcy, albo zazdrośnicy :D
1,3megapix, radio, MMC, MP3.. jedyną wadą, jaką zauważyłem, to BARDZO wolna praca przy przeglądaniu fotek w galerii, które mogą ważyć nawet po 700kb. :/ a co dopiero mówić o sytuacji, gdy w telefonie jest karta 1GB zapełniona. Telefonik najlepiej działa z małą kartą. Jest głównie przeznaczony do rozmowy i słuchania Radia/MP3.
ja sie na niego jeszcze nie obraziłem :)
1,3megapix, radio, MMC, MP3.. jedyną wadą, jaką zauważyłem, to BARDZO wolna praca przy przeglądaniu fotek w galerii, które mogą ważyć nawet po 700kb. :/ a co dopiero mówić o sytuacji, gdy w telefonie jest karta 1GB zapełniona. Telefonik najlepiej działa z małą kartą. Jest głównie przeznaczony do rozmowy i słuchania Radia/MP3.
ja sie na niego jeszcze nie obraziłem :)
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: