Kłopot z amorem
Kłopot z amorem
Chciałem założyć nowego amora do roweru i okazało sie że rura jest za długa o 3 cm i chyba ma za małą średnicę co mam robic pomocy :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Beji jak za dlugie to se pzrytniesz...a po czym wnioskujesz ze rura ejst za chuda?? zawsze rura sterowa jest mniejsza niz gniazdo glowki...jezeli masz mostek pod 1 1/8" to zaluz go na rure.jezeli wchodzi na nia bez luzow(oczywiscie moiwe tu o luzach zredu 2 i wiecej mm to znaczyz e masz zla srednice rury sterowej.
pozdro
pozdro
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
Zapytaj o pomoc kogoś kto się zna. Ale patrz jak to robi i niech ci tłumaczy (jakiś kolega nie serwis) to nie będziesz musiał z byle czym do serwisu latać. Sam póki co nic nie rób bo możesz zepsuć stery jak na przykład na odwrót złożysz... tak przez kompa Ci nie pomożemy...
pozdro 4 all
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894
Lol, ciężko, baaaaaaaaaaaaaardzo ciężko jest kupić amortyzator z rurą sterową o zamałej średnicy. Masz stery pasujące do ramy? Jak pierścien nachodzący na rure twardo siada na dole jej i nie ma żadncyh luzów to rura jest git. Za długa? Utnij. Zresztą, co ja mówie, widać że kompletnie nie wiesz o co chodzi. Idz do serwisu i płać, bo zrobisz z siebie pośmiewisko, złożenie tego wszyskiego jest banane, ale aż mi sie żygać chce jak widze co ludzie potrafią zrobić z kilkoma częściami :/
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt: