Jaka ramke do streetu??
jak czytalem dartmoora i pitbulla do streetu to tak nie wiem - cosmi te ramki wydaja sie nie odpowiednie ;) jak po taniosci to destroyer, na pussy nie jezdizlem ale ludzie chwala, nsx to klasa... a ja mam streetowke na dm ds 2.0 i hói :mrgreen: tez sie da jezdzic :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Ale z was są ciecie. krzywy dobrze mówi przecież pitbull to do dirtu albo taki funbike czyli do wszytskiego po trochu, a na street to jest porażka :P ma geo stworzoną całkiem do innych rzeczy. Jak do streetu to doś do streetu najlepiej z cromo ;) destrojerek albo nsx albo jakies alu dm ds 2.0 albo ostatnecznie łamliwy a-gang :/
jesli tylko to ma być docelowo do streetu to wez co z cr-mo, jeśli bys troche dołozył to masz:
- ns streetlegala
- ns bitcha
- dc pussy
no i jakbys troche wiecej dołożył to suburbana. Jesli nie masz jak dozbierac to destroyer street albo dm dirt street, chodz ja bym obstawał przy tym pierwszym.
- ns streetlegala
- ns bitcha
- dc pussy
no i jakbys troche wiecej dołożył to suburbana. Jesli nie masz jak dozbierac to destroyer street albo dm dirt street, chodz ja bym obstawał przy tym pierwszym.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
A-gang na 2006 24:00 ma zajpiste geo :) Z tyłu 380mm górna rura 545 jak dobrze pamiętam miodzio. Nie wiem czemu nie chcesz...? Polatasz troche i masz gware na 24miech jak coś padnie to napewno bez problemu wymienia :) Może ktoś zna już cene tej rami ile ona się kształtuje w PL?
http://www.pinkbike.com/photo/1036276/
Moja dziewczynka w nowym ubranku ^^
-
- Kontakt:
600zł to przejściowa cena między 900 a czymś do 350-400zł. Za 600zł mało jest dobrych propozycji do streetu. Więc albo kup sobie jakas amatorska rame dualowa żeby mieć na czym się szkolić typu JB, dartmoor itp. a reszte wsadź w osprzęt.
A jak masz możliwości to dozbieraj i kup za 900zł pussy albo za około 800zeta aganga. Chyba najlepszym rozwiązaniem ogólnie do streetu jest Suburban. Jest on strasznie drogi bo ja za niego musiałbym dać 1150zł bo chciałbym z pivotami. Ale ma same plusy. Tył 380mm waga 2.5kg mała, ale za to wytrzymałość dużo lepsza od agangów które ważną podobnie coś koło 2.1kg to niewielka różnica o te 0.4kg :P
A jak masz możliwości to dozbieraj i kup za 900zł pussy albo za około 800zeta aganga. Chyba najlepszym rozwiązaniem ogólnie do streetu jest Suburban. Jest on strasznie drogi bo ja za niego musiałbym dać 1150zł bo chciałbym z pivotami. Ale ma same plusy. Tył 380mm waga 2.5kg mała, ale za to wytrzymałość dużo lepsza od agangów które ważną podobnie coś koło 2.1kg to niewielka różnica o te 0.4kg :P
http://www.pinkbike.com/photo/1036276/