rower a ciało?
-
- Kontakt:
O kurczaki, wiesz skane to jest spoert wyczynowy czyli extremalny a sport extremalny zawsze niesie ze soba wieksze mozliwości kontuzji czy nawet śmierci, wszystczy mysleć logicznie :/
Co do wagi na ok 175 a waże ok 49 kg i kto mnie pobije :D, choć tutaj raczej lepiej być troche przy kosci ;), co do siłki chodze co 2-3 dzień co nie oznacza ze tylko wypycham na klate iles tam kg, ćwiczyć trza przedewszystkim nogi do 4x i dh
Co do wagi na ok 175 a waże ok 49 kg i kto mnie pobije :D, choć tutaj raczej lepiej być troche przy kosci ;), co do siłki chodze co 2-3 dzień co nie oznacza ze tylko wypycham na klate iles tam kg, ćwiczyć trza przedewszystkim nogi do 4x i dh
-
- Kontakt:
Okej teraz ja sie pożale:) Problemy mam z kolanami, kostkami, piętami i szczególnie z KRęGOSłUPEM! No ale jak się pojeździ pół godziny to ból zostaje zastąpiony satysfakcją i dumą.....tiaaa
No ale najbardziej trzeba uważać na kolana. Siodło w dół i kolana się psują z minuty na minute.
No ale najbardziej trzeba uważać na kolana. Siodło w dół i kolana się psują z minuty na minute.
Vader.Disturbet.Rower.Dwie kupy codzień-to jest To.
Rower to mega wysilek fizyczny jednak nei ma nic wspolnego z wzrostem. Nie obciazamy tu przeciez kregoslupa tak jak przy martwym ciagu, przysiadach ze sztangą itp.Organizm potrzebuje duzo roznych weglowodanow,aminokwasow itp. Polecam branie Carbo i jakiegos gainer'a.
[url=http://www.pinkbike.com/photo/922498/]Pinkbike[/url]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
każdy ruch jest dobry dla stawów bo wzmacnia ich naturalna podporę- ściegna, a silniejsze mięśnie również są dobre bo lepiej utrzymuja cały organizm, jezeli ktos wam mowi ze od jazdy na rowerze niszcza sie stawy i jest lekarzem to znaczy ze albo jest popierdolony albo spal na wykladach albo zaliczal egzaminy przynoszac flaszki...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
to zalezy, jezeli jezdze duzo i intensywnie zaczyna mnie bolec lewy nadgarstek troche, nie byl nigdy kontuzjowany wiec nie wiem, ale lewa reke zawsze mialem slabsza.
pocwicz zima na silowni, problem powinien zniknac, i wpierdalaj duzo miesa (bialko) i warzyw swiezych i gotowanych jezeli zaczniesz cwiczyc na silowni, to pomaga w zbudowaniu mocnych miesni, ktore na ciezszych trasach sie jednak przydają.
pocwicz zima na silowni, problem powinien zniknac, i wpierdalaj duzo miesa (bialko) i warzyw swiezych i gotowanych jezeli zaczniesz cwiczyc na silowni, to pomaga w zbudowaniu mocnych miesni, ktore na ciezszych trasach sie jednak przydają.
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...