Korba ?
-
- Kontakt:
Korba ?
Co sądzicie o tej korbie? Czy warto ją kupić na dobry początek ? http://www.allegro.pl/item86859646_wypr ... _nowa.html
A ja mam to samo tylko że pod nazwa dartmoora i gorąco ja polecam. Od półroku nic się z nia nie dzieje, rockring jest solidny i gruby. Nie zauważyłem żeby coś się działo z gwintem. Śmigam w streecie i dircie i na korbe działają różne przeciążenia ale ine zauważyłem żeby cię coś wygięło ani nic w tym srylu. Wg mnie dobra propozycja za niską cene tylko support jakiś dobry zakup, np truvativa bądź vp modus.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
hmm... suport Token za 120zł i to? będę musiał się zastanowić porównując z Cobrą z Mk-bike'u(Cobra niby cro-mo bmxowa, ale pies to wie co to naprawdę jest )
Kolega z którym zawsze jeżdze ma to samo tylko pod nazwą dartmoor - i trzyma mu się dobrze, a chłop swoje waży :D Rockring symboliczny - raczej żeby spodnie się nie wcinały w zęby... ale nic więcej mi nie potrzeba :)
Jak dla mnie to jest całkiem dobra propozycja - możesz brać :)
Kolega z którym zawsze jeżdze ma to samo tylko pod nazwą dartmoor - i trzyma mu się dobrze, a chłop swoje waży :D Rockring symboliczny - raczej żeby spodnie się nie wcinały w zęby... ale nic więcej mi nie potrzeba :)
Jak dla mnie to jest całkiem dobra propozycja - możesz brać :)
KuMiK To ja nie wim co wy macie za rockringi w tym. U mnie wmieście sa 3 takowe korby i każda ma gruby i do tego jeszcze dodawali takie cienuitki gratis w sklepie. A korba jest dobra, mało nie waze, katuje ile sie da i sie trzyma. Tylko kup jakis dobry support do tego jeszcze nie jakiegoś accenta, rpm, czy inne dziadostwa bo uwielbiaja sie łamac.
Dam dupy za gar zimnej zupy....