Smartphone Nokia 7710-opinie
-
- Kontakt:
..a ja.. spieniężyłem swoje zabaweczki.. i dobrze mi z tym. :)
Chętnie schrupałbym Nokie N90, czy SE W900i, lecz to poprostu jest warte tyle, co dobra ramka + kilka części, albo jakiegoś fulla na podstawe budowania baja. :)
Nokia 6610 rulez - mój gadżecik (w kolorze czarnym)
Chętnie schrupałbym Nokie N90, czy SE W900i, lecz to poprostu jest warte tyle, co dobra ramka + kilka części, albo jakiegoś fulla na podstawe budowania baja. :)
Nokia 6610 rulez - mój gadżecik (w kolorze czarnym)
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
smartphoney to porazka.niby ma toto laczyc funkcje pda i telefonu,ale wg mnie nie oplaca sie kupowac tego typu telefonow.lepiej kupic 6310i i palmtopa (np.ipaqa).ja osobiscie mam 6230 (wczesniej 7650) z ipaqiem 3950 i jestem bardzo zadowolony.
a n90 to gowno straszne-jak nacisniesz to slychac jak plastik z ktorego jest zrobiona obudowa trzeszczy-tak tragicznie wykonanego telefonu marki nokia to chyba nie widzialem.no moze poza 6260...
a n90 to gowno straszne-jak nacisniesz to slychac jak plastik z ktorego jest zrobiona obudowa trzeszczy-tak tragicznie wykonanego telefonu marki nokia to chyba nie widzialem.no moze poza 6260...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu