Ekhm....a wiec zapraszam do ogladniecia krotkiego filmiku z tarnowa zrobionego 4fun czyli ujecia nie byly krecone z mysla o wielkiej produkcji ...po prostu pare "jako takich" nagran zlepilismy w jedna calosc i nazwalismy to filmik Co tu duzo gadac...skill niewysoki ale chec do jazdy jest a to sie chyba liczy nie ? ;)
Narazie filmik do sciagniecia z tarnowskich serwerów:
Siemankooooo ...ale dawno mnie tu nie bylo tak dawno jak dawno nie jezdzilem na rowerzee ;/ ale skoro juz tu pisze to czas zaczac jazde ;P
A teras cos na temat ...filmik heh ...zrobiony zeby bylo cos z tego zasranego tarnowa ;P jestem pewien ze kazdy z tego filmiku potrafi duzo wiecej niz jest tam przedstawione ...filmiki krecone wtedy kiedy "byl" aparat cyfrowy ..wiec to mowi samo za siebie. W tym sezonie postaramy nakrecic cos wartego uwagi a puki co mozecie komentowac nasze wypociny ;)
fajny filmik :D mi sie podoba
a propo to kiedy w koncu robimy mase krytyczna ?? :D to chyba jedyny sposob zeby nam ten tor wkoncu zrobili :]
pozdro1410
To moze nas zaopatrzysz w profesjonalny sprzet do nagrywania filmow jak taki mądry jestes... Jestesmy rowerzystami a nie reżyserami ... a pozatym to jest projekcja amatroskia wiec niespodziewaj sie krystalicznie czystego obrazu.
a to "kur..." mogles zachowac dla siebie
Pozdro 4@LL !!!
zdecydowanie mi sie nie podobalo... wg. mnie niski poziom zarowno jazdy jak i wykonania filmu. ale dobrze, ze cos robicie, pewnie bedzie lepiej w przyszlosci :] w koncu im wiecej filmow powstaje tym wiecej jest tych lepszych - przynajmniej powinno tak byc :P
Szefix114 o co ci chodzi? nie umiesz czytac? krecone aparatem cyfrowym! lol...
Rys nikt nie obiecywal super skilla:) pisalo na poczatku co w filmiku jest pozniej TT to podsumowal to jeszcze. A skladania filmikow 3ba sie nauczyc. Pozdrawiam
mar3k - wiem jak to jest krecic aparatem dlatego sie nie czepiam tego :] o filmie napisalem co mysle bo chyba po to sie go tu wrzuca. owszem trzeba sie nauczyc skladania filmow dlatego uwazam, ze nastepne beda lepsze