którą opone kupić
którą opone kupić
którą opone byście mi polecili na 24" ja się zastanawiam nad :
maxxis high roller ok 100zł
point big foot 90zł
nokian gazzaloddi 115zł
tioga factory dh ok 70zł
weźcie po uwage nie tylko właściwości jezdne ale też czy jest dosyć trwała czy jest droga albo dopiszcie swoje propozycje dodam że szukam opone na 24"
maxxis high roller ok 100zł
point big foot 90zł
nokian gazzaloddi 115zł
tioga factory dh ok 70zł
weźcie po uwage nie tylko właściwości jezdne ale też czy jest dosyć trwała czy jest droga albo dopiszcie swoje propozycje dodam że szukam opone na 24"
-
- Kontakt:
PawianBikerpomyłka 75zł http://arnik.freshsite.pl/product_info. ... ts_id=1637
kuba575 pisze:PawianBikerpomyłka 75zł http://arnik.freshsite.pl/product_info. ... ts_id=1637
Wejdź w opcje i przeczytaj dokładnie szczegóły ;)
zalezy na co chcesz tez troche...
NO bo ja bym zrobił cos takiego: kupiłbym na tył oponne "bez bieżnika" a na przodu załozyłbym cos mocnego czyli np. Tioge Factory Dh bedize ci sie chyba łatwiej rozpedzić
A jezlie jakąs oponke chcesz bez bieznika no to Maxxis Holly Roller na mk biku jest co koło 100zł
NO bo ja bym zrobił cos takiego: kupiłbym na tył oponne "bez bieżnika" a na przodu załozyłbym cos mocnego czyli np. Tioge Factory Dh bedize ci sie chyba łatwiej rozpedzić
A jezlie jakąs oponke chcesz bez bieznika no to Maxxis Holly Roller na mk biku jest co koło 100zł
Maxxis HRoller 2.5 u mnie wytrzymał prawie cały rok na tylnym kółku - nawet jeszcze się trzyma ale już w śniegu ledwo co chodzi i ucieka. Tylko, że ja nie mam manii hamowania jakiegoś dzikiego jak niektórzy i dlatego tak długo. Jak na 24" jak to 2.7 Maxxis nie jest głupim pomysłem. ( ja jeździłem tak 50/50 utwardzone/miękkie nawierzchnie )
KuMiKa bardzo szeroki ten high roller 2.7 bo miałem high rollera 26x2.5 na obręczy dx32 ale sprzedałem całe koło z oponką i teraz składam koło na double tracku 24" i nie jestem pewien czy by mi wszedł 2.7 do dragusia ale i tak nie planule zakupu tak szerokiej opony wolałbym coś 2.5-2.6(gazzaloddi junior)
-
- Kontakt:
Tylko pewnie Gazzaloddi 2.5 - 2.6 jest takiej szerkosci jak Maxxis 2.7 bo z tego co wiem oni troche zawyzaja te rozmiary niz sa w rzeczywistoscikuba575 pisze:KuMiKa bardzo szeroki ten high roller 2.7 bo miałem high rollera 26x2.5 na obręczy dx32 ale sprzedałem całe koło z oponką i teraz składam koło na double tracku 24" i nie jestem pewien czy by mi wszedł 2.7 do dragusia ale i tak nie planule zakupu tak szerokiej opony wolałbym coś 2.5-2.6(gazzaloddi junior)
Bierz HighRollera, w ExtremeShopie ( www.extreme-shop.com.pl ) jest za 77zł na 24";] Ja sobie kupilem 2 na zapas:D
www.feel-free.pl
stary kupuj nokiana mialem ok 3 sezony a ona miala jeszcze bieznik !!!!
Tioge kupilem w zeczlym sezonie i jest lysa .... Factory DH 2.3 wychodzi grubo ,jest super w terenie ,ale dla kogos kto jest przy kasie i to doslownie bo po ok 2-2,5 tygodniech zauwazylem ze z przodu klocki scieraja mi sie w taki kztalt /| doslownie trujkat o_0 tylna wytzymala TROCHE dluzej.
A NOKIAN ma to co tioga i sa trwalsze,drozsze ale warto zainwestowac na 2-3 sezony!!!
Tioge kupilem w zeczlym sezonie i jest lysa .... Factory DH 2.3 wychodzi grubo ,jest super w terenie ,ale dla kogos kto jest przy kasie i to doslownie bo po ok 2-2,5 tygodniech zauwazylem ze z przodu klocki scieraja mi sie w taki kztalt /| doslownie trujkat o_0 tylna wytzymala TROCHE dluzej.
A NOKIAN ma to co tioga i sa trwalsze,drozsze ale warto zainwestowac na 2-3 sezony!!!