DM24 jest fajna bo lekka, ale to prawda ze rozchodzi sie na laczeniach i tez srednio ja polecam, do ostrej jazdy to taka jednosezonowka, i jescze jedno 'trial' w cale nie jest taki wymagajacy jesli chodzi o sprzet bo jak ktos ma to dobrze opanowane i miekko skacze to nawet nie polamie suportu za 27zl ;]
Ja slyszalem ze te obrecze sa strasznie miekkie... na twoim miejscu wzialbym jetseta js200 ktorego ludzie chwala i na pewno nie jest tak miekki a wytrzymalosc zblizona do dm24
Popieram Pana i Władce kup sobie jetseta mam takowego na tyle tego najwiekszego jest minimalnie wezszy od DX jakis 1mm a naprawde wytrzymala.Bylem na niej w gorach i nawet jak kapcia lapalem to nic sie jej nie dzialo a jezdzilem w Szczyrku co po niektorzy wiedza jakie tam kamulce sa
mam stars cirkle na tyle i szczerze bardzo dużo wytrzymuje kilka razu w górach i lekkie bicie góra dół na luźnych szprychach polecam te obręcz za takie pieniądze a wytrzymuje tyle samo co dx 32 <sprawdzone pozdro600
Ja polecam Ci tego StarsCircla. Pół roku na tym jeżdżę wale dropy na płaskie cały czas. Jak do murka nie doskocze to nic się nie dzieje. Obręcz sprawuje się genialnie, sam byłem na początku zaskoczony. Jeszcze raz: spośród Excalibura, dm24 i Starsa bierz STARSA!
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894