Rowery Duncona
Rowery Duncona
Wie ktoś kiedy Duncon zacznie sprzedawać całe składane przez nich rowery i ramki na 2006r. ??(Szczególnie mnie cena Cocka[całego rowerku nie samej ramy])Jeśli sie nie myle miały być na początku roku a za niedługo wkroczymy w drugi kwartał a ich nie ma! Bo NS jak widze już zapowiedział swoje maszynki :) a Duncon jak by przysnął!
No tak ale wiesz raz że oni nie gonią za NS bo wcześniej zapowiadali że będą mieli składane rowerki tylko się dogadają z firmami które dorobią części, a NS nie nagłaśniał tego zbyt bardzo i poprostu to zrobił. A zależy mi dlatego bo zwykle rowerki złożone przez producenta są tańsze od składania samemu (Na co mnie nie stać) :/
Zagladaj na www.downhill.pl - od dluzszego czasu jest Akita i Amstaff, to i moze Cock sie pojawi. A jak nie, to olej i kup NS-a Core :P
Cszyvy nawet nie koniecznie używki. Jak masz dryg i nawet najmniejsze znajomości to cały rowerek złożysz taniej niż od producenta.
Razjel jak tak nagłośnili to w końcu muszą wypuścić. Wydaje mi sie, że na pewno zależy im na tym żeby zdązyć przed sezonem więc już niedługo jakiś w pełni osiodłany ogier powinien wypaść ze stajni Duncona Piter_TL poieram. Ja przynajmniej wiem co mam w rowerze, jak wmontowane i ogólnie znam swój rowrer na pamięć więc nie mam żadnych wątpliwości czy mi np. support wadliwy nie pęknie
POZDRO 500
Razjel jak tak nagłośnili to w końcu muszą wypuścić. Wydaje mi sie, że na pewno zależy im na tym żeby zdązyć przed sezonem więc już niedługo jakiś w pełni osiodłany ogier powinien wypaść ze stajni Duncona Piter_TL poieram. Ja przynajmniej wiem co mam w rowerze, jak wmontowane i ogólnie znam swój rowrer na pamięć więc nie mam żadnych wątpliwości czy mi np. support wadliwy nie pęknie
POZDRO 500
www.roztocze.yoyo.pl
-
- Kontakt:
Opóżnienie...ja na głupią piaste czekaj już od ponad 2 MIESIĘCY, bo w tym zrytym kraju zima nic nie ma, a nawet jak jest, to dostawa kuleje, czego dowodem jest że i dzisiaj nie przyszła, a miała i dzisiaj i wczoraj, no k****!!!!!!!!!!
yasiuuu dobrze mówi, takie sprzedawane w całości to dla mnie sa troche do dupy. Zawsze znajde część której nigdy bym do roweru nie wstawił, a oni ją tam wstawili...
yasiuuu dobrze mówi, takie sprzedawane w całości to dla mnie sa troche do dupy. Zawsze znajde część której nigdy bym do roweru nie wstawił, a oni ją tam wstawili...
http://dhcyc.pinkbike.com