Kto z Leszna!! Przewodnik potrzebny
korwa co to jest za pierdolenie wogle czy wy jak gadacie miedzy soba nigdy nie uzywanie sformulowan ******, frajerze w sensie takiej kolezenskiej uszczypliwosci a pozatym tam przy kazdym sformulowaniu jest zaznaczony usmiech itp a jak dla mnie wystarczajaca informacja ze to nie ma na celu niczyjej obrazy....dla reakcja na to co napisal pawiam jest niezrozumiala
HEHE
Gruby20 wszyscy nie musza miec takiego samego poczucia humoru jak Ty...
wg mnie frajer to nie jest przyjazne okreslenie kolegi - nie wspominajac jzu o ******
======================
chyba mozna juz zamknac temat kazdy kto chcial sie wypowiedzial.
wg mnie frajer to nie jest przyjazne okreslenie kolegi - nie wspominajac jzu o ******
======================
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Dxx pisze:Gruby20 wszyscy nie musza miec takiego samego poczucia humoru jak Ty...
======================
no w sumie bylo by nudno gdyby wszyscy mieli taki samo poczucie humoru ale ze tak powiem ja sie wychowalem o chowalem z kim sie chowalem i mnie takie okreslenia jak frajer itp itd w jakiej kolwiek sytuacji smiesza a nawet rozbawiaja do rozpuchu ale tak czy siak znam pawiana i moge wam przysiac zze nie mial on na celi niczej obrazy wyrazil tylko swoje niezadowolenie z faktu ktorego nie da sie zaprzerzeczyc ze naprwde beznadzieja ze nie pojechaliscie bo wasze obawy nijak mialy sie do rzeczywistosci. Ale nie bede zparzeczal pogoda nie byla zahecajaca ale coz rozni ludzie rozne potrzeby ja obstaje ze wypad byl bardzo udany i bedzie bardzo milo jesli nastepnym razem pojedziemywieksza ekipa i uznamy ze tej sprawy nie bylo. Pozdrowionka
HEHE