Rowery Duncona
Nie nie, ja biore Novateca na tył 12mm oś, tylko u dystrybutora (www.speeder.com.pl - pierwsze słysze...) nie było tych z 05, a na te z 06 trzeabyło czekać. No i czekam....Jak na początku tego tytgodnia koleś ze sklepu do nich dzwonił, to że piasta będzie na bank do czwartku, może piątku. Dzwonie w piątek- na oczy jej nie widzieli, więc co sie odpierdala?? Maila im wysłać i opierdzielić?
http://dhcyc.pinkbike.com
meil ich chyba nie wzruszy... lepiej zadzwon i zachowaj sie jak gentelman... powiedz ze są nie fair, nie dadza Ci info ze bedzie opoznienie, czekasz jak glupi etc... a jak powiedza ze to nie zalezy od nich tylko od hurtowni czy cos to powiedz ze maja natychmiast zadzwonic do hurtowni bo nie bedziesz czekac, a jak tego nie zrobia to zerwiesz z nimi kontakty... albo sie przejma albo nie;]
Ja tak zrobilem raz (ale z telefonem komorkowym), czekalem na wymiane na gwarancji i sie opoznialo 'bo cos', zadzwonilem, powiedzialem ze maja ruszyc dupska (ale delikatnie) i dzien pozniej mialem telefon:)
Ja tak zrobilem raz (ale z telefonem komorkowym), czekalem na wymiane na gwarancji i sie opoznialo 'bo cos', zadzwonilem, powiedzialem ze maja ruszyc dupska (ale delikatnie) i dzien pozniej mialem telefon:)
www.feel-free.pl
Ja nigdy nie kupie całego rowerka w sklepie,
Zajebista frajda jest złozyc rower samemu, kombinowac kase, szukac czesci,
Tyle nieprzespanych nocy z niedoczekania kiedy ten rower juz bedzie, :)
Ja juz nie mam tego problemu, ale kolega składa teraz amstaffa i najgorsze jest to ze nie ma kaski i musi kombinowac, ale amorek, rama, kola juz sa ;)
Zajebista frajda jest złozyc rower samemu, kombinowac kase, szukac czesci,
Tyle nieprzespanych nocy z niedoczekania kiedy ten rower juz bedzie, :)
Ja juz nie mam tego problemu, ale kolega składa teraz amstaffa i najgorsze jest to ze nie ma kaski i musi kombinowac, ale amorek, rama, kola juz sa ;)
HAKUNA MATATA
i już się nie martw az do końca swych dni :):D:P
i już się nie martw az do końca swych dni :):D:P
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Razjelczy ja wiem czy cale rowerki sa tansze niz jak se sam zlozysz??sa tansze dlatego ze...
1 amorki to wersje tansze robione tylko pod rowery zlozone
2 popatrz chociaz by na piasty w wiekszosci to tani shit...
3 popatrz na opony,siodelko,korby...
teraz wiesz zcemu wychodzi taniej
1 amorki to wersje tansze robione tylko pod rowery zlozone
2 popatrz chociaz by na piasty w wiekszosci to tani shit...
3 popatrz na opony,siodelko,korby...
teraz wiesz zcemu wychodzi taniej
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...