Problem Z Dave mirra

mAcieKz
Kontakt:

Problem Z Dave mirra

Post autor: mAcieKz »

No wczoraj wieczorem zacząłęm grać w Dave no i odblokowałem sobie druga potem trzecia trase. na pierwszej i drugiej zrobiłem wszystkei zadania włacznie z bonusami itp. no i mam problem na trzeciej planszy. otóż by odblokować czwarty sk8park trzeba przegrindować po poręczy z jednego basenu na poręcz w drugim basenie. i ciagle udaje mi się grind tylko po jednej poręczy a na drugą trafic nie moge. nie zmieniałem ustawienia klawiszy. wiem że to glupi temat ale niech ktoś pomoże bo chce sobie dalej grać.
www.roztocze.yoyo.pl
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

jezuuu...udało mi się za trzecim podejściem...trzeba próbować a nie ślęczeć na forum israć ogniem...chłopie polataj troche to Ci sięuda musisz się rozpędzić z rampy i tak no tego , no wiadomo jak to trzeba zrobić no, banał...
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
knypal
Kontakt:

Post autor: knypal »

musisz sie dobrze rozpedic i wjechac na tta porecz na samym konu pochylic sie na maxa w ta gdzie jest druga porecz i nasnac skok jak najpoanijej i powinnienes doleciec
www.miniurl.pl/ns_bitch-1989
"By wypełnić swoje życie nie wystarczy być żywym"
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Ja sie meczylem przez 15min z wylatywaniem jak najwyzej na basenie i rozpedzaniu sie na max i nic z tego nie wychodzilo.
Wlaczylem potem gierke i za 1szym razem mi wyszlo, od tak, bez specjalnego rozpedzania sie :D
zychu
Kontakt:

Post autor: zychu »

mi wyszlo za 2 razem:P
hamuj wtedy kiedy musisz , a nie wtedy kiedy WYDAJE CI SIE ze ejdziesz za szybko ;]
Durf
Kontakt:

Post autor: Durf »

tez sie troche meczyłem ale wyszło, najlepiej wskocz na pierwszą tophick grindem, i jak najbardziej sie przechyl juz grindując w strone drugiej barierki, gdy się skonczy to wyskocz i próbuj wskoczyć na drugą. troche wiecej cwiczen i wyjdzie
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

cwicz a sie uda

(ps. mi wyszlo za pierwszym razem ;)
npr
Kontakt:

Post autor: npr »

ja to przeszedlem na koncu jak juz mialem odblokowany najlepszy bike i wtedy za pierwszym razem :D A czwarta trase masz juz odblokowana
TERRORYSTA!
gUtEk
Kontakt:

Post autor: gUtEk »

też z tym zawsze miałem problemy....
próbuj!!
zmiany sie opłacają
mAcieKz
Kontakt:

Post autor: mAcieKz »

npr no własnie nie mam odblokowanej czwartej trasy bo zeby ją odblokować to chyba trzeba zrobic włąsnei tego walonego grinda z poręczy na poręcz. no ale teraz robie juz na zlote medale czy cus takeigo dwa poprzednie to moze bede mial lepszego bika i sie odblokuje traska
www.roztocze.yoyo.pl
ODPOWIEDZ