pisze tu zeby skorygowac wypowiedz tadzio-krk ktory twierdzi ze owego bombera mozna pospawac. otoz amortyzatorow NIE DA SIE spawac (owszem da sie umiescic spaw, ale liczy sie efekt - taki widelec w przyciagu paru minut peknie albo sie zlamie). zatem nie piszcie juz takich glupot bo jeszcze ktos was poslucha..
moza dokupic dolne lagi :) ale 400 za polamanego to zla cena... zla! :p za 200-250 mozna sie zastanowic. bo jest pekniety, to widac (zawsze tam strzelaja)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Jeśli chcesz koniecnie któreś DURO to zależy do czego.Jeśli wszystko tylko nie DH to bierz DURU D(chyba ża masz moze kase na DURO E),a jeśli chcesz to małego DH to bierz DURO TRIPLE.TAKIE JEST MOJE ZDANIE.
Juz Wolałbym Duro niz Walnietego Djota :D Nawet jakbys pospawał to i tak gowno.Bierz Duro Triple :D napewno bardziej sztywniejszy niz zwykly duracz. swirusEeee MAłe i Duze DH? <haha>.Czyli małe to np/ jazda po kamieniach 5 cm a duze to jazda po kamieniach o wielkosci Telewizorow? :D a jest srednie DH? Dobre to mi sie podoba :"D
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
swirus No niewiem czy Duro wogule sie nadaje do DH niewiem oczym ty człowieku moiwsz Triple do lekkiego DH ... ! Zastanów sie chłopie ... ! Swoja drogą Kup Duro D , Uzbieraj kase i kupisz se zo innego ... !