"Cykloza" - warszawski film FR
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No i taka ocena mi się podoba :-)DoMiNiK pisze:najlepszy polski film fr jaki do tej pory widzialem :) gratuluje
Dzięks
Chłopaki zima jak zima, daje radę pod warunkiem, że ktoś popracuje na miejscówkach z łopatą i piachem. Do -10 jeszcze jest super, ale zapowiadają -25 a to już mi się mniej podoba :-)
www.cykloza.pl
-
- Kontakt:
Tak sobie pomyślałem, że może ktoś nie widział to odgrzebałem temat. W filmie dużo pozytywnej wiosny a nowa wiosna tuż, tuż :-). Dzisiaj (za kilka godzin) latamy więc jak ktoś się pisze to stawiamy się na nowej miejscówce przy Lasku Kabackim gdzieś w okolicach 11.00. Dawno nie widziałem, Quaja, Iwana i Olka, może dacie się skusić ? Niewspomniana reszta mile widziana :-)
Pozdr...
Pozdr...
www.cykloza.pl
wreszcie zdobylem sie na to zeby ten film sciagnac i musze powiedziec ze jestem bardzo mile zaskoczony :]
jedyne co razi to pewien balagan, ale to tylko moje zdaine. duzy plus za czesc filmu w krynicy, swietnie dobrana muzyka ujecia i montaz. moim zdaniem film nie dorownal jeszcze najnowszemu Mud Brothers albo BWC ale jak dla mnie jest jednym z lepszych polskich filmow jakie widzialem.
pozdro :]
jedyne co razi to pewien balagan, ale to tylko moje zdaine. duzy plus za czesc filmu w krynicy, swietnie dobrana muzyka ujecia i montaz. moim zdaniem film nie dorownal jeszcze najnowszemu Mud Brothers albo BWC ale jak dla mnie jest jednym z lepszych polskich filmow jakie widzialem.
pozdro :]
www.trialshop.pl