pogłebienie haków w destroyerze
pogłebienie haków w destroyerze
jak w temacie hciałem poszeżyć i pogłębić haki w destroyerze sreecie z 10mm na 14 mm
ale niewiem czy jak spiłuje tylko od dołu 4mm to pozostały kawałek blahy wytrzyma te kosmiczne obciążenia :p ??
czy może spiłować z obydwóch stron po 2mm ale teraz z kolejy będzie to trudniejsze żeby ośka była w poziomej płaszczyźnie ;]
a jeżeli hodzi o pogłębienie to niewiem ile mam pogłębić poniewaz między końcem haka a słynnym otworem na pega jest dystans 2cm a 1 cm to hyba niewarto :/ wkażdym bać razie zadaje te pytania głuwnie osobą które jeżdzą na destroyerach i wprowadziły takie przerubki ;]
ale niewiem czy jak spiłuje tylko od dołu 4mm to pozostały kawałek blahy wytrzyma te kosmiczne obciążenia :p ??
czy może spiłować z obydwóch stron po 2mm ale teraz z kolejy będzie to trudniejsze żeby ośka była w poziomej płaszczyźnie ;]
a jeżeli hodzi o pogłębienie to niewiem ile mam pogłębić poniewaz między końcem haka a słynnym otworem na pega jest dystans 2cm a 1 cm to hyba niewarto :/ wkażdym bać razie zadaje te pytania głuwnie osobą które jeżdzą na destroyerach i wprowadziły takie przerubki ;]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.pinkbike.com/photo/668597/ mi sie nie rozwalil :) mialem juz dwa destro i dwoch poglebialem haki i wszystko z nimi bylo i jest spoko
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
do samej dziurki jak pogebisz to ok.385mm jest
wiem bo mam :P tyle ze na 10mm a nie 14
ale mozna podjechac kawalek za dziurke i miec
ok.380mm (tylko po co az tak krotko?)
jak chcesz miec kolo blizej to jedz do dziurki
samej a jak chcesz miec normalnie to tylko rozwierc sa
do 14mm bo nie ma sensu poglebiac i miec daleko
wysuniete kolo wtedy
wiem bo mam :P tyle ze na 10mm a nie 14
ale mozna podjechac kawalek za dziurke i miec
ok.380mm (tylko po co az tak krotko?)