KONA COILER CZY GIANT FAITH 3
-
- Kontakt:
Heh Panowie ale ja na tym rowerku chce jak napisałem pod górkę tez pociągnąć jeżdziłem na giancie faith i mimo 2 pólek naprawde fajnie idzie Colier podobnie a z tego co słyszałem o Stinkim to jest faktycznie zajebisty ale tylko w dół ...
Co do składania - raz że nie wierze że złoże lepszy rower za 5 tysiaków bo dobra rama kosztuje powyżej 3 ( patrz Faith ) a amor koło 2 a tu jescze trzena reszte szpeja kupić :( wiec raczej nic z tego .
Ograniczam wybór tylko do tych 2 bajków bo mam mało czasu .
dzieki za opinie jeśli ktoś coś może doradzić jescze to bardzo prosze o odpowiedzi .
pozdro
Co do składania - raz że nie wierze że złoże lepszy rower za 5 tysiaków bo dobra rama kosztuje powyżej 3 ( patrz Faith ) a amor koło 2 a tu jescze trzena reszte szpeja kupić :( wiec raczej nic z tego .
Ograniczam wybór tylko do tych 2 bajków bo mam mało czasu .
dzieki za opinie jeśli ktoś coś może doradzić jescze to bardzo prosze o odpowiedzi .
pozdro
How Fragile we are
Ciekawe czy Max mowil o nowym sprzecie... mikael pewnie by potwierdzal ... za niedlugo to chyba ten forum bedzie musial zmienic nazwe ...
Jakbym mial wybrac mysle ze bym wzial Faith ... kumpel mal i go chwalil, mowil ze nie buja i ze mozna nim na podjezdzac ...
Jakbym mial wybrac mysle ze bym wzial Faith ... kumpel mal i go chwalil, mowil ze nie buja i ze mozna nim na podjezdzac ...
http://www.e-wypoczynek.pl/dewajtis/
Tanie noclegi w centrum Zakopanego !!
Tanie noclegi w centrum Zakopanego !!
-
- Kontakt:
Robta co chceta, nie bede wam niczego udowadnial bo nie bardzo mi na tym zalezy...
Z podjezdzaniem i dystansami radze sobie na swoim rowerze, wiec jak mi ktos mowi ze stinky jest tylko do zjazdu to mi rece opadaja.
Jesli juz koniecznie cos z tych dwoch, wzialbym kone bo tansza i ladniejsza...
Z podjezdzaniem i dystansami radze sobie na swoim rowerze, wiec jak mi ktos mowi ze stinky jest tylko do zjazdu to mi rece opadaja.
Jesli juz koniecznie cos z tych dwoch, wzialbym kone bo tansza i ladniejsza...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
a po co kupowac wszystko nowe? nie oplaca sie, za tydzien juz bedzie uzywane i warte polowe zaplaconej kasy...jak ma sie pewne zrodlo skladasz na uzywkach, proste. jak ktos lubi to zlozy, proste.
z tych dwoh wzialbym faitha, albo stinky. kojler nie przemawia ;)
z tych dwoh wzialbym faitha, albo stinky. kojler nie przemawia ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
to lepije juz wez stinkiego albo coilera,zawsze za reszte kasy mozesz dolozyc jakis wypas amorek na przod!!!!sprzedajesz z coielra amora iwkladasz co chcesz,jak chcesz wycieczki i fr to bierz coielra 150 ci wystarczy z tylu do rpzodu 66 i masz wypas sprzecik,sam jezdzilem na stinky 04 a coielr 05 to to samo i naprawde fajnie to jezdzilo bardzo uniwersalny rower!!!