oponk@, temat bajka :P Kup sztywnego ;) Tłumienie podobne ;D A na serio: nikt chyba nie widzi rożnicy (poza Chuckiem Norrisem). Pozatym lepiej nazbieraj sobie na coś lepszego - naprawde dobra rada
Oba amośki są raczej badziewne. To zwykłe duro łamie się na koronie po miechu śmigania. A ten nowy ma podwójną pólke chyba tylko po to żeby barspina sie nie dało zrobić.
Ja bym brał za taką kaske sztywniaka.
maciek - przemo to od paru miechow na bmx jezdzi... ale tez jestem zdania ze mozna kupic dj pekajacego na korone i korone dokupic, dorobic i bedzie wypas :0
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
sam zdecyduj jakie czy z tłumieniem czy bez czy z 2półką czy nie a co sie nas pytasz obacz sprzet zoabcz któr wg ciebei lepszy jak znasz nasze zdanie i tyle, a dozbieraz to bys musiał z 700zł na cos fajnego:D
Moje zdanie jest takie: jeśli jesteś początkującym to weź duro d, jeśli nie to lepsze bedzie triple. Na początku zawsze są gleby i pewnie później też będą :P ale 2półki mogą rame rozwalić.... a zatem czy jest sens kupna 2półki zdecyduj sam. Ja bym dozbierał kasy na coś lepszego