szukam ludzi z POZNANIA W DH/FR
-
- Kontakt:
szukam ludzi z POZNANIA W DH/FR
SZUKAM KONTAKTOW Z LUDZMI Z POZNANIA CO SMIGAJA W DH/FR ja jestem z wrocka ale niedawno sie tu przeprowadzilem nie zanm tu w sumie nikogo moze ktos mi pokaze fajne miejsca oprucz cytadeli
1975 to rok Twoich narodzin?? ile masz lat??
na dh tu zaplasko... tylko dziewicza gora ale to okolice poznania
fr - jest pare uskokow... zalezy co oznacza dla Ciebie fr...
mamy 4x na Morasku (raczej treningowy), dirty nie daleko lotniska Ławica... uskoki niby fr wg Wojtka znajdziesz na Cytadeli...
kazdy zapytany obywatel Poznania powie Ci w ktora strone Morasko, Cytadella czy Ławica
pozdro
Dx
na dh tu zaplasko... tylko dziewicza gora ale to okolice poznania
fr - jest pare uskokow... zalezy co oznacza dla Ciebie fr...
mamy 4x na Morasku (raczej treningowy), dirty nie daleko lotniska Ławica... uskoki niby fr wg Wojtka znajdziesz na Cytadeli...
kazdy zapytany obywatel Poznania powie Ci w ktora strone Morasko, Cytadella czy Ławica
pozdro
Dx
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rozwijając wypowiedź wisni to bym dorzucił też "piaskowicę"
w Komornikach - jest to bardzo pozytywne miejsce...skłania do refleksji...wypady tam potrafią odmienić człowieka :)
Bardzo przyjemną opcją na rekreacyjny wypad jest też mały ns w Strzeszynku
Oprócz wspomnianej wyżej cytadeli ciekawe dropiki z bunkrów znajdziesz w lesie w okolicy malty...
Powyższe opcje to raczej tylko FR, jeśli interesuje Cię bardziej DH to hmm obawiam się, że możesz się trochę nudzić w Poznaniu...Bardzo krótkie ale całkiem przyjemne traski DH są na dziewiczej górze.
W WPNie daawno już nie byłem ale od kumpli słyszałem, że można powalczyć :) zresztą zagadaj do wiśni - pomoże
pozdro
w Komornikach - jest to bardzo pozytywne miejsce...skłania do refleksji...wypady tam potrafią odmienić człowieka :)
Bardzo przyjemną opcją na rekreacyjny wypad jest też mały ns w Strzeszynku
Oprócz wspomnianej wyżej cytadeli ciekawe dropiki z bunkrów znajdziesz w lesie w okolicy malty...
Powyższe opcje to raczej tylko FR, jeśli interesuje Cię bardziej DH to hmm obawiam się, że możesz się trochę nudzić w Poznaniu...Bardzo krótkie ale całkiem przyjemne traski DH są na dziewiczej górze.
W WPNie daawno już nie byłem ale od kumpli słyszałem, że można powalczyć :) zresztą zagadaj do wiśni - pomoże
pozdro
[url]http://www.freeride.j.com.pl[/url]
-
- Kontakt:
ello wszystkim wide ze jednak znajde tu ziomow ktos pytal ile mam lat zgadza sie 75 to moj rocznik a pytam sie o dh bo startuje w zawodach natomiast sam jezdzic po poznaniu nie bede jak palant a FR podobne jest do DH zreszta lubie tez szalec po wszystkim co ma uskoki shody murki itp wiec pozdro wszystkim handluje tez czesciami do rowerow skaldam rowery i mysle ze mam spora wiedze na temat usterek czessci itp we wrocku zawsze ludziom pomagalem jesli ktos ma jakis kolopot sluze rada i kasy za to nie chce moje gg 3726952 jol jol ziomboye:))))
-
- Kontakt:
Jestem JA!
Obecnie na zesłaniu w Katowicach.
Pozdrowienia dla starych kumpli!
Jak śniegi puszcza zapraszam na chate do Katowic i zapierdalamy w gory na DH :] oczywiscie teraz zapraszam rowniez tylko ze na snowboard!
kosior1975 W poznaniu jezdzi sporo ludzi starszej daty (np. ja;) )wiec mysle ze nie bedziesz mial problemów ze znalezieniem "ziomow", ja znalazlem-nie pochodze z Poznania ale sie juz z nim identyfikuje tej ;)
pzdr
orzelxxx
Obecnie na zesłaniu w Katowicach.
Pozdrowienia dla starych kumpli!
Jak śniegi puszcza zapraszam na chate do Katowic i zapierdalamy w gory na DH :] oczywiscie teraz zapraszam rowniez tylko ze na snowboard!
kosior1975 W poznaniu jezdzi sporo ludzi starszej daty (np. ja;) )wiec mysle ze nie bedziesz mial problemów ze znalezieniem "ziomow", ja znalazlem-nie pochodze z Poznania ale sie juz z nim identyfikuje tej ;)
pzdr
orzelxxx
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja juz nie bylem pod dzwonem w niedziele o 11 z 2 lata:P
lepiej pospac i zjesc dobre sniadania... poczym skoczyc na bika
poza tym gdy tam przyjezdzalem to i tak tylko Osbe jezdzil ze man na Morasko (nie liczac tych ktorzy ze mna przyjezdzali...) reszta kisila dupy caly dzien na cytadeli lub go na malte...gdzie tez kisili dupy.... tak to wygladalo..
wiem bo sm tez sie zaliczalem... ale niedziela na cytadeli to 40 minut aktywnej jazdy i 3 godziny gadania na U...
moze cos sie zminilo...
(oczywiscie moja mowa nie dotyczy wszystkich ale raczej wiekszosci....)
czasem mozna poleniuchowac na biku ale wole chociaz by na dirty jechac np. z Kaktusem (pozdro Ziom:D) gdzie sie troche pojezdzi.... nie mowiac juz o morasku....
ps: ja chce 4x na cycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elo
lepiej pospac i zjesc dobre sniadania... poczym skoczyc na bika
poza tym gdy tam przyjezdzalem to i tak tylko Osbe jezdzil ze man na Morasko (nie liczac tych ktorzy ze mna przyjezdzali...) reszta kisila dupy caly dzien na cytadeli lub go na malte...gdzie tez kisili dupy.... tak to wygladalo..
wiem bo sm tez sie zaliczalem... ale niedziela na cytadeli to 40 minut aktywnej jazdy i 3 godziny gadania na U...
moze cos sie zminilo...
(oczywiscie moja mowa nie dotyczy wszystkich ale raczej wiekszosci....)
czasem mozna poleniuchowac na biku ale wole chociaz by na dirty jechac np. z Kaktusem (pozdro Ziom:D) gdzie sie troche pojezdzi.... nie mowiac juz o morasku....
ps: ja chce 4x na cycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elo
[b][SPRZEDAM]
-
- Kontakt: