Ile wytrzyma? Pomozcie?
hehe :) mi by wystarczyl SR SUNTOUR jakis albo nawet RST a co do SUNTOUROW bo moge miec takiego jednego za 60 zl. Chyba ma on cos pomiedzy 75-89mm skoku. Nie wiem dokladnie jaki on jest, cos tam na nim pisze chyba MG czy jakos tak. Ma jakas regulacje tez nie wiem jaka :P tylko ze uszczelki jakos tak wystrzelily :P i nie wiem czy mi sie oplaca pomozcie ! ! !
[quote="Dirt-Jumper"]Nie kupuj amortyzatora tańszego niż 1000 zł!!!!
Miałem rst omege t4 i połamałem ją po kilku skokach.
Teraz jeżdże na dirt jumperze i jest spoko.
Najlepiej Też se kup dj. A jeśli nie masz kasy to sztywniaka i zbieraj na dirt jumpera bo w przyszłym roku jeszcze potanieją i bedą mogły kosztować 1200zł(nowe oczywiście i mowa o DJ III). Też mam pointa tego z poźomymi hakami.
Bardzo wytrzymała rama. Ale nie jestem pewny co do końca jej wytrzymałości i postanowiłem że zrobie wspawki w mało wytrzymałych punktach.[/quote]
Wiec tak: jak bym mial kase to odrazu bralbym jakis dobry amor ale kasy nie mam narazie i chce zrobic bika zeby jezdzil. A tak wogole Dirt - Jumper masz moze zdjecie swojego bika??? Jak tak to prosilbym o link lub o przeslanie na maila poniewaz chce zobaczyc pointa "wzmocnionego". A no i tez chce zobaczyc pointa z DJ bo jeszcze nie widzialem :P Jezeli ktos ma tez pointa i ma jego zdjecie to prosze o link lub o przeslanie na maila z mila checia obejrze sobie pare wyczesanych pointow :D
Miałem rst omege t4 i połamałem ją po kilku skokach.
Teraz jeżdże na dirt jumperze i jest spoko.
Najlepiej Też se kup dj. A jeśli nie masz kasy to sztywniaka i zbieraj na dirt jumpera bo w przyszłym roku jeszcze potanieją i bedą mogły kosztować 1200zł(nowe oczywiście i mowa o DJ III). Też mam pointa tego z poźomymi hakami.
Bardzo wytrzymała rama. Ale nie jestem pewny co do końca jej wytrzymałości i postanowiłem że zrobie wspawki w mało wytrzymałych punktach.[/quote]
Wiec tak: jak bym mial kase to odrazu bralbym jakis dobry amor ale kasy nie mam narazie i chce zrobic bika zeby jezdzil. A tak wogole Dirt - Jumper masz moze zdjecie swojego bika??? Jak tak to prosilbym o link lub o przeslanie na maila poniewaz chce zobaczyc pointa "wzmocnionego". A no i tez chce zobaczyc pointa z DJ bo jeszcze nie widzialem :P Jezeli ktos ma tez pointa i ma jego zdjecie to prosze o link lub o przeslanie na maila z mila checia obejrze sobie pare wyczesanych pointow :D
moj email to: wolf89@neostrada.pl
pointa 3:P czuli ten co wolf89 zamowil
http://www.rowerowy.com/index.php?strona=pokaz&id=88
http://www.rowerowy.com/index.php?strona=pokaz&id=88
ja mam pointa II i wygląda on inaczej niż I , ma całkime inna szyje pozatym jest dwu kolorowy i ma jeszcze tylki widelec zaczynający sie od takiego trójkąta i od tego wychodzą rurki od widelca, ma poinowe haki, ijjest malowany normalnie ,nie jest chropowaty,katuje ile wlizie i nic mu sie nie dzieje(on to lubi) a więc katuje ile wlizie.