Na Allegro pojawiła się w sprzedaży ramka DC Pitbull z 2004 roku - ponoć nówka. Lecz ze sprawdzonych źródeł wiem, iż była używana przez pewien okres czasu, argumentują to także takie fakty jak bądź co bądź widoczne ślady użytkowania, wbite miski od sterów, a także widoczne odpryski farby w miejscu mocowania koła. Także po co komu osłonka na ramkę przeciw otarciom od łańcucha, jeśli jest nie jeżdzona.
"Rama została zakupiona dla syna jednak wykazał się marnymi wynikami w nauce i teraz musi to nadrabiać. Nie ma czasu korzystać z tego sprzętu. Rama leży na półce i tylko się na nią kurzy dlatego ją sprzedaję."
<Lol2> :):):):)
SYNU UCZ SIE !!
Gadalem z tym kolesiem ... i mowil ze byl poza granica polski i ze keidys jezdzil na rowerze bo bylem zainteresowany kupnem ale juz z ttygdzien temu jak jeszcze aukcji nie bylo widzialem zdjecia jak rower stoi z ta ramą :D heeh koles sciemnie zgłoscie do allegro ityle
Wiecie co? To widać, że koleś łże jak ever...Ale jeślibym miał tę ramę naprawdę tanio kupić to co mnie obchodzi jego gadanie. Stan aż taki zły nie jest i to widać...
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
ten koles to jakis gowniaz, i albo od niego, lub jego kolegi kupilem kiedys ochraniacze (kretyn wystawil 2 aukcje, ja wygralem ta, na ktorej byla mniejsza kwota) i potem tlumaczyl sie ze:
1. mial zlmana noge
2. lezal w szpitalu
3. paczke wyslal jego kolega, i wpisal zly adres i on dostal zwrot
4. cos tam jeszcze
wiec lepiej od tego gowniarza nie kupowac (jak ktos chce to podam nicka od tego drugiego)