ERENES: zaje***li mi rower
[quote="Cszyvy"]ta..
a wiecie co chlopaki wczoraj mi nowego super monstera ukradli zlozycie sie na niego??
:| i tak to bedzie wygladac pomysl baaad.[/quote]
Musielibyśmy mieć tu kogoś na forum, którego tatuś/mamusia/dziadek/whatever jest multimiliarderem... bo sprzęt kradną co chwila, a kosztuje to sporo - składki minimum 40 zeta miesięcznie... no i chętnych pewnie też niewielu będzie.
a wiecie co chlopaki wczoraj mi nowego super monstera ukradli zlozycie sie na niego??
:| i tak to bedzie wygladac pomysl baaad.[/quote]
Musielibyśmy mieć tu kogoś na forum, którego tatuś/mamusia/dziadek/whatever jest multimiliarderem... bo sprzęt kradną co chwila, a kosztuje to sporo - składki minimum 40 zeta miesięcznie... no i chętnych pewnie też niewielu będzie.
o sciemach tez pomyslalem wiec tak bylo by pare osob w kazdym miescie z dh zona ktore by obczajaly protokul z policji ze rower zostal skradziony takie skladki to tylko na rowery a nie na czesci i by wszystkie to potwierdzaly i wtedy bysmy zbierali kase u tamtych osob z danego miasta i one by przekazywaly poszkodowanemu kazdy moze z poczty wziasc kwitek ze wyslal list wiec nie ma mozliwosci ze ktos sobei wziol troche kasy bo mozna bedize to sprawdzic
JA www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=235917
przejadę sie na Pragę czy gdzie indziej i co? Będę w kółko chodził po 25km kwadratowych i patrzył czy buc który zabrał mój rower jeździ na nim po osiedlu? W noc czyw dzień? hehe. Czy mam włamać sie do 764.325 piwnic? A jak sie okaże że ktoś go w domu trzyma.
Z drugiej strony pytac że chce sie kradzionego kupić, to też dla kradzieji i bandziorów podejrzane.Gotów jeszcze pomysleć będą że chcę ich wystawic, że jakimś "konfidentem" jestem i że współpracuje "ze świetlikami" czy tam "frajerami", no i mój rower jeszcze bardziej przepadnie.
Z drugiej strony pytac że chce sie kradzionego kupić, to też dla kradzieji i bandziorów podejrzane.Gotów jeszcze pomysleć będą że chcę ich wystawic, że jakimś "konfidentem" jestem i że współpracuje "ze świetlikami" czy tam "frajerami", no i mój rower jeszcze bardziej przepadnie.
-
- Kontakt:
[quote="chrosciel"]Ale ze jeszcze cholera nie wypłyneła...Tyle czasu juz mineło a ona jeszcze nie wypłyneła...dziwne, bardzo dziwne[/quote]
Pewnie najpierw szukaja wsrod znajomych czy nikt nie chce kupic. A jako ze nikt nie bedzie lasy na jakis dziwny rower bez amortyzatorow, oczojebnych kolorow, przerzutek i tarczowek z tesco to pewnie za tydzien-dwa rower pojawi sie na bazarach albo gieldach...
I wtedy sie go chapnie a przy odrobinie szczescia zlodziej dostanie wpierdol.
Pewnie najpierw szukaja wsrod znajomych czy nikt nie chce kupic. A jako ze nikt nie bedzie lasy na jakis dziwny rower bez amortyzatorow, oczojebnych kolorow, przerzutek i tarczowek z tesco to pewnie za tydzien-dwa rower pojawi sie na bazarach albo gieldach...
I wtedy sie go chapnie a przy odrobinie szczescia zlodziej dostanie wpierdol.
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
Qrwa panowie niestety taka jest polska i to jest TYLKO ROWER pamietaj erenes jestesmy z toba ale powiedzmy ze ktoś to komuś np zlecił i chciał niewiem no naprzykład koł i weźmie sobie z nich opony i obrecze no i np jakieś jeszcze czesci których nie da sie rozpoznac czy to twoje czy nie:/ a reszte najnormalniej w swiecie ktos mógł wywalic:/ to po pierwsze a po 2 myśle ze na 70% jest juz w innym miescie:/ niestety jak trafiłeś na "inteligentego" <hahaha> drecha to moze być juz dużo kilometrów za warszawa!! niestety niech każdy sie rozgląda bo nie wszedzie jeżdzą czołgi na hokwormach z łańcuhcem od motorynki i kołami 48szprychowymi wiec patrzcie!! Erenes- na bank sie kiedyś w końcu znajdzie!!:/
www.ROMED.pl lamusy!
Rowerek oblookałem - spokojna głowa - Warszawa od pólnocnego zachodu obstawiona - gm. Izabelin, Łomianki, Babice ...i jak jestem to na Bielanach i Bemowie - nie zapomnę bike'a i nie omieszkam poinformować jakbym co zobaczył.
Tylko czy skurwiele nie wywiozą tego gdzieś dalej??? Tylko komu by się chciało tak bawić?
Tylko czy skurwiele nie wywiozą tego gdzieś dalej??? Tylko komu by się chciało tak bawić?