Allegro-negatyw,ale za co???
no i cofnęli mi tego negatywa :]
za to teraz jak chce wejść to jest :
Serwis chwilowo niedostępny.
Aukcje, które powinny zakończyć się w tym czasie zostaną przedłużone o 24 godziny. Przepraszamy.
--
Zespół Allegro
Omlouváme se - technická výluka
Všechny aukce, které končí v této době, budou prodlouženy o 24 hodin. Omlouváme se za potíže.
--
Aukro tým
Kedves Felhasználóink!
A karbantartás ideje alatt záródó aukciókat 24 órával meghosszabbítjuk. Megértéseteket és türelmeteket köszönjük.
--
A TeszVesz Csapata
Перерыв по техническим причинам
Все аукционы, завершающиеся в этот период будут продлены на 24 часа.
--
Служба АУ-АУ.
za to teraz jak chce wejść to jest :
Serwis chwilowo niedostępny.
Aukcje, które powinny zakończyć się w tym czasie zostaną przedłużone o 24 godziny. Przepraszamy.
--
Zespół Allegro
Omlouváme se - technická výluka
Všechny aukce, které končí v této době, budou prodlouženy o 24 hodin. Omlouváme se za potíže.
--
Aukro tým
Kedves Felhasználóink!
A karbantartás ideje alatt záródó aukciókat 24 órával meghosszabbítjuk. Megértéseteket és türelmeteket köszönjük.
--
A TeszVesz Csapata
Перерыв по техническим причинам
Все аукционы, завершающиеся в этот период будут продлены на 24 часа.
--
Служба АУ-АУ.
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
-
- Kontakt:
Ale pierdolicie. "Walcz", "nie daruj" etc... Po pierwsze szansa na to, że wygrałby w sądzie - cholera, jej praktycznie nie ma. Po drugie Sprawa zostałaby umorzona. Po trzecie chyba nikt nie pomyślał, ile kosztowałoby takie postępowanie zarówno czasu jak i pieniędzy. Bzdury piszecie i tyle, jak dzieci :)
edit: poza tym taka zabawa to cwaniactwo. Jeśli komuś to nie przeszkadza, to proszę bardzo.
edit: poza tym taka zabawa to cwaniactwo. Jeśli komuś to nie przeszkadza, to proszę bardzo.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-
- Kontakt:
Nie prawnik, ja po prostu trzeźwo myślę. Pomijając wątpliwość sukcesu takie coś jest poniżające. Przynajmniej dla mnie by było. A Ty jestes prawnikiem? Niskich lotów argument.
A jezeli placi przegrany etc... ryzykowac mozna. Dlaczego ja bym tego nie robil - napisalem.
A jezeli placi przegrany etc... ryzykowac mozna. Dlaczego ja bym tego nie robil - napisalem.
-
- Kontakt:
Jezeli ktos podszedlby, powiedzial ze chce sprzedac swoj samochod za 22 zł to bym kupił. Nawet dla samej zabawy.
Jezeli zas chodzi o taki przypadek jak ten z allegro... przenigdy, bo sie cenie i postepuje wobec okreslnych zasad. One nie dopuszczaja takiej "transakcji".
Pewnie zaraz ktoś napsize, iz wypowiadam sie tak bo sam nie mialem "okazji". Uprzedze fakty piszac, ze mialem. Samochod duzo gorszy, ale na chodzie i za bezcen. W dodatku sytuacja jasna i bez cwaniakowania.
Jezeli zas chodzi o taki przypadek jak ten z allegro... przenigdy, bo sie cenie i postepuje wobec okreslnych zasad. One nie dopuszczaja takiej "transakcji".
Pewnie zaraz ktoś napsize, iz wypowiadam sie tak bo sam nie mialem "okazji". Uprzedze fakty piszac, ze mialem. Samochod duzo gorszy, ale na chodzie i za bezcen. W dodatku sytuacja jasna i bez cwaniakowania.