Nowy rower Peata

rogoz
Kontakt:

Post autor: rogoz »

moje skromne zdanie jest takie, ze jakbym miał do wyboru 223 i v10 (identyczne na jakich peat jeździ/jeździł) to wybrał bym 223 .
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

"...no ale Peat będzie na niej startował to nie może ona pracować jak kupa ...:]"

...a moje skromne zdanie jest takie, że jesteście niezwykle podatni na sugestię...

Steve śmigał na Orange'u, to uznaliście, że ta rama jest boska, a w rzeczywistości to zwykły jednozawias (no, może wygląda charakterystycznie... no i co?), tak samo v10 - rama jak rama. Duza część ram z tego segmentu cenowego jest porównywalnej jakości, więc fakt, ze ktoś na jakiejś śmiga nie powinien wpływać na ocenę ramy.

Najbardziej rozbawiła mnie wypowiedź pewnej osoby właśnie na temat Orange'a - coś w stylu (orange jednozawias, a takie cacko) - nie pamiętam dokładnie gdzie to było, więc pozostawię tak.

Bez odbioru...
bart.ek
Kontakt:

Post autor: bart.ek »

Xxsin pisze:Ale denny teamat ;] Mnie się podoba... ale nie jeździłem ...no lol.. jeden z głupszych tematów w ostatnim czasie ;]
V10 i Boxxer.. typowy sprzęt do dh.. czeho chcieć więcej.. to czy była to zmiana na dobre okaże się w najbliższym czasie ;]
Bez obrazy ale żeby mi się coś podobało to nie musze od razu na tym jeździć .
np. Dużej liczbie się jakieś tam jakieś Ferrari czy Porsche , a zakładam że nie wszyscy tym jeździli ...
Albo lepiej dziewczyna nie spodoba Ci się bo na niej nie jeździłeś? :D
ODPOWIEDZ