Nowy rower Peata
"...no ale Peat będzie na niej startował to nie może ona pracować jak kupa ...:]"
...a moje skromne zdanie jest takie, że jesteście niezwykle podatni na sugestię...
Steve śmigał na Orange'u, to uznaliście, że ta rama jest boska, a w rzeczywistości to zwykły jednozawias (no, może wygląda charakterystycznie... no i co?), tak samo v10 - rama jak rama. Duza część ram z tego segmentu cenowego jest porównywalnej jakości, więc fakt, ze ktoś na jakiejś śmiga nie powinien wpływać na ocenę ramy.
Najbardziej rozbawiła mnie wypowiedź pewnej osoby właśnie na temat Orange'a - coś w stylu (orange jednozawias, a takie cacko) - nie pamiętam dokładnie gdzie to było, więc pozostawię tak.
Bez odbioru...
...a moje skromne zdanie jest takie, że jesteście niezwykle podatni na sugestię...
Steve śmigał na Orange'u, to uznaliście, że ta rama jest boska, a w rzeczywistości to zwykły jednozawias (no, może wygląda charakterystycznie... no i co?), tak samo v10 - rama jak rama. Duza część ram z tego segmentu cenowego jest porównywalnej jakości, więc fakt, ze ktoś na jakiejś śmiga nie powinien wpływać na ocenę ramy.
Najbardziej rozbawiła mnie wypowiedź pewnej osoby właśnie na temat Orange'a - coś w stylu (orange jednozawias, a takie cacko) - nie pamiętam dokładnie gdzie to było, więc pozostawię tak.
Bez odbioru...
Bez obrazy ale żeby mi się coś podobało to nie musze od razu na tym jeździć .Xxsin pisze:Ale denny teamat ;] Mnie się podoba... ale nie jeździłem ...no lol.. jeden z głupszych tematów w ostatnim czasie ;]
V10 i Boxxer.. typowy sprzęt do dh.. czeho chcieć więcej.. to czy była to zmiana na dobre okaże się w najbliższym czasie ;]
np. Dużej liczbie się jakieś tam jakieś Ferrari czy Porsche , a zakładam że nie wszyscy tym jeździli ...
Albo lepiej dziewczyna nie spodoba Ci się bo na niej nie jeździłeś? :D