>>>>>>Suport na ISIS czy kwadrat???<<
>>>>>>Suport na ISIS czy kwadrat???<<
witam, mam pytanie. jaki lepiej suport wstawic?? na ISIS czy zwykly na kwadrat?? bede jezdzil głownie na streecie. za wszelka pomoc dziekuje.
P.S. kupie mostek 60mm, najlepiej tanio i w dobrym stanie.moze byc z kiera.
kontakt:
gg:9514022
feel4@wp.pl
P.S. kupie mostek 60mm, najlepiej tanio i w dobrym stanie.moze byc z kiera.
kontakt:
gg:9514022
feel4@wp.pl
-
- Kontakt:
feel4 Widać że jesteś nowy na tym forum. Istnieje coś takiego jak opcja "szukaj" na tym forum (przed nabiciem kolejnego topicu na ten sam temat szukaj czy już nie było to zagadnienie poruszane) a to było...
Drugą opcją jest również trzeźwe myślenie...;P
I tutaj nie widzę nic co miałoby przemawiać za kwadratem.
Oczywiście że ISIS!
Aha, jeszcze jedną fundamentalną zasadą tego forum jest również prośba o nieumieszczanie ogłoszeń. Od tego jest giełda (okienko po lewej stronie forum)
Drugą opcją jest również trzeźwe myślenie...;P
I tutaj nie widzę nic co miałoby przemawiać za kwadratem.
Oczywiście że ISIS!
Aha, jeszcze jedną fundamentalną zasadą tego forum jest również prośba o nieumieszczanie ogłoszeń. Od tego jest giełda (okienko po lewej stronie forum)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No ja tam wolałbym żeby Ci nie dawali takiej funkcji :P Jestem tutaj jeden dzień, ale widze co się tutaj dzieje... Wierz mi, że dzisiaj dostałem bana za to, że powiedziałem coś śmiesznego na forum modelarstwa kolejowego. Tam są takie żelazne zasady, że jak ktoś to złamie i zażartuje to szok... Więc uważam, że to jednak się przydaje pożartować i porobić troszkę idiotycznych rzeczy a najlepiej to na bajku :d
Pozdrawiam :D
Pozdrawiam :D
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
No to przejżyj na oczy: isisy mają większą średnice osi i malutko zostawiają miejsca na łożyska które siłą rzeczy są mniejsze i dużo słabsze i sypią się aż miło, dotego wielowpust też czasem się wyrabia, cena jest dużo wyższa niż kwadraty - więc kilka rzeczy przemawia za kwadratem. Dotego firma chriss king wypuszcza na 2007 rok kwadrat zawieszony na łożyskach igłowych - które są turobo superduper stabilne i niezniszczalne, ośka zresztą też z jakiegoś turbostopu.konex pisze:I tutaj nie widzę nic co miałoby przemawiać za kwadratem.
Co do faktu że opcja "szukaj" to przydatna rzecz wypada się zgodzić.
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
Napisze tyle kwadra sie zepsuł po 3 skokach z kilku schodów i kilku hopek w jednym dniu, pojeździłem na nim około 3 godzin i padł, kupuj isis, ale nie jakis tani , najlepiej truvativ gigapipe team dh, super suport. Nie kupuj nigdy modusa najpierw sie skrzywił, później peknął, i do tego nie był zbytnio katowany.
-
- Kontakt: