a zone + DNM burner rcl za 999??
a zone + DNM burner rcl za 999??
witam
mam mozliwość kupienia a zona na takowym damperze
jednak rama była złamana przy główce... ale została pospawan i tutaj moje pytanie do uzytkowników tej ramy bądz dampera... czy fajnie sie na tym jezdzi i jak z kątami (z przodu będe miał juniora).. prosze o wyposiedzi z góry thx
mam mozliwość kupienia a zona na takowym damperze
jednak rama była złamana przy główce... ale została pospawan i tutaj moje pytanie do uzytkowników tej ramy bądz dampera... czy fajnie sie na tym jezdzi i jak z kątami (z przodu będe miał juniora).. prosze o wyposiedzi z góry thx
fridge Na wstępie powiem że nie opłaca się jej za tyle kupować.
Nie jest dostosowana do takiego amora w związku z czym jest duża szansa że pęknie po raz kolejny. Jak nie główka to wachacz, który kompletnie nie ma sztywności (chyba jeszcze mniej niż DM FR :p)
Jeździłem na Burnerze RC (RLC ma dodatkowo blokadę) i damperek nie jest najgorszy, ale bardzo awaryjny i pozostaje wiele do życzenia.
A-zone + Burner tworzą ze sobą fajny sprzęcik za niedużą kase do Enduro, ale ludzie go przeceniają używając w FR co mu nie sprzyja.
Łożyska siadają, rama pęka w wielu miejscach. Odpuść ją sobie, zwłaszcza że taką ramę nówkę można za tyle kombinować po znajomościach ;)
Nie jest dostosowana do takiego amora w związku z czym jest duża szansa że pęknie po raz kolejny. Jak nie główka to wachacz, który kompletnie nie ma sztywności (chyba jeszcze mniej niż DM FR :p)
Jeździłem na Burnerze RC (RLC ma dodatkowo blokadę) i damperek nie jest najgorszy, ale bardzo awaryjny i pozostaje wiele do życzenia.
A-zone + Burner tworzą ze sobą fajny sprzęcik za niedużą kase do Enduro, ale ludzie go przeceniają używając w FR co mu nie sprzyja.
Łożyska siadają, rama pęka w wielu miejscach. Odpuść ją sobie, zwłaszcza że taką ramę nówkę można za tyle kombinować po znajomościach ;)
-
- Kontakt:
Nie mam A-zona ale mam Burnera RC. Daj sobie spokój z tym damperem bo to gówno :/ Ja narazie jeszcze na nim jeżdżę do nie mam kasy na co innego. Ale jak tylko będę mógł to ywale go wpiz## :) A o A-Zonie nie mam za dużo do powiedzenia bo prawie na nim nie jeździłem. POZDR
Moja fura: http://www.pinkbike.com/photo/1059373/
FULL RULEZZZZ :)
FULL RULEZZZZ :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zdecydowanie za duuuuzoooo !! ja kupilem nie peknieta bez dampera za 550zł !! do DNM tez nie mam przekonania :/ mialem st8 rc i stwierdzam ze to gowno !! obacnie mam SHOCK WORKSa i jest mega fajna praca !! jeszcze jak sobie skombinujesz patent powiekszajacy skok to jest miodzio !! mega miekko plynna praca i czuje sie prace tej ramki :) !! takie jest moje zdanie ale decyzja nalezy do ciebie :) mysle ze za tego 1000zł mozna lepsza ramke wyrwac ;]
POZDROOOO!!!!
POZDROOOO!!!!