sterowniki usb siemens m65

BikerJG
Kontakt:

sterowniki usb siemens m65

Post autor: BikerJG »

to co w temacie :) nie moglem znalezc w necie z gory dziekuje pozdro
Magic
Kontakt:

Post autor: Magic »

chodzi Ci o sterowniki do kabla usb??
jak masz oryginał (DCA-510 jak dobrze pamiętam) to powinne być na stronie Siemensa, jak jakiś inny to (niestety) raczej nie uda Ci się zainstalować tego kabla.... ;|
wiem bo mam jeden taki kabel usb, który nie działa chociaż są z nim sterowniki nawet...
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

BikerJG Mój brat ma ten telefon i kupiłem mu jakiś kabel na Allegro do tego aparatu marki Foof. Niestety dołączone do niego sterowniki okazały się nic nie warte i skończyło się na tym że kabel nie zadziałał ani razu i zrzuca jakieś śmieci przez podczerwień na drugim kompie (laptopie).
Magic
Kontakt:

Post autor: Magic »

konexja mam dwa kable - jeden pod usb bezfirmowy chyba, a drugi pod com - właśnie Foof... Ten pod usb nigdy nie działał (sprawdzony na 5 kompach), a do tego pod com trzeba nieoryginalny program do obsługi (a takowy nie istnieje do siemensów x65... ;|)

Skończyło się na tym, że wczoraj zamówiłem na allegro oryginalny kabelek za 35zł ;P
Wszystkie kable miały być do mojego CX65 (oprócz wyglądu, to to samo co M65)

i jeszcze apel ;P :
NIE kupujcie NIEORYGINALNYCH kabli do telefonów!!! (przynajmniej nie do siemensów)
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
ODPOWIEDZ