4x Sochaczew kto przyjeżdża??????
4x Sochaczew kto przyjeżdża??????
kto ma zamiar przyjechac na 4x Sochaczew ????? pierwszy raz w tym mieście
-
- Kontakt:
spectomo calosc organizowal urzad miasta, ktory myslal ze nawiezie piach i juz jest trasa... pozatym nie bylo gdzie zrobic innych zawodow bo to mialo byc widowisko dla mieszkancow miasta.... zamysl byl taki aby zawody odbyly sie na trasie dziada, ale wtedy zaden z mieszkancow by nie zobaczyl "extremy"
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322
-
- Kontakt:
ALe wy głupoty gadacie wszyscy wogóle nie na temat.Pytanie jest o socho a nie o sieradz jak było. A tor w socho spoko bedzie wypasik chłopaki sie postarają na bank i gwarantuje, że nie jeden z was bedzie miał na nim jescze problem i sranie po galotach a piachu nie będzie.Rozmawiajcie na temat a nie jak gówniarze się kłócicie w każdym poście żenada.
Ja jestem z mlodzieszyna wiec pojawie sie pewnie na tych zawodach:) Zna ktos jakies szczegoly? I mam pytanko do was bo jezdze od niedawna na sign DS i chcialbym wiedziec czy z tym rowerkiem nie narobie sobie obcichu na tego typu zawodach:)
pozdro kermittt
pozdro kermittt
[url=http://www.pinkbike.com/photo/1202554/]Mega zimowa fota:D:D:D[/url]
[quote="kuzma_com"]......." że nie jeden z was bedzie miał na nim jescze problem i sranie po galotach ....". A skąd ta pewnośc? Owszem , poziom krajowych rajderów idzie do góry , lecz szkodą ze wiekszość budowniczych nie uwzględnia tego i buduję kichę. Szkoda że w większości kończy się na obietnicach, tak jak przykładowo w Gdyni w zeszłym roku,gdzie zamiast walczyć z innymi zawodnikami , trzeba było walczyć z za krótkimi hopkami na trasie ;/.
Więc liczę na długa traske, trudną technicznie z wieloma miejscami do wyprzedzania.
POzdrofffka TOMO
Więc liczę na długa traske, trudną technicznie z wieloma miejscami do wyprzedzania.
POzdrofffka TOMO