glany
glany
mam chęć kupienia glanów tylko że mam problem w sklepie są dwie firmy stiil i steel które lebsze ???????
bike my life
takie, w ktorych ci bedie wygodnie. jezu. ludzie. czy nawet punk/rock/metal musi byc markowy ? ;/.........duzy wybor na www.bunkier.com
btw. czemu zerznales moje 'miasto' ?!
btw. czemu zerznales moje 'miasto' ?!
ten koleś pode mną to ***** :D:D
-
- Kontakt:
pan_saper71 no martensy sa fajne :) ale cana juz taka srednia. bikeman12 Jak masz kase to kup sobie martensy a jak nie masz to wybierz cos z tanszych. Fajne sa na www.bunkier.com i na www.rockmetalshop.pl
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=2332
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
co do glanow.... mozna powiedziec ze mam WSZYSTKO podchodzace pod takie punkowo-rockowe klimaty ( milion koszulek, arafate, szalik reggae, spodnei moro kurtki wszystko!!)...oprocz 1 rzeczy..... NIGDY NIE MIALEM nie mam i nie chce miec glanow :D.... ani trampek :P.zawsze mykam w jakis fajnych butach ze skalnika/horyzontu :P.
ten koleś pode mną to ***** :D:D
myszek, popieram!!! punk to nie glany ! :P w Polsce jest taka głupia moda, że punk to ma "irokeza" na łbie, glany... Popatrz na zachód - am punka słuchają Ci, którzy jeżdzą na deskach, rowerkach itp... Tzn nie tylko oni ale to z nimi tam jest kojarzony ten gatunek muzyki i ten styl zycia (bycia). Glany - spoko rzecz, ale chyba nikt mi nie będzie kazał ich nośić - ja wole jakieś Vansy czy coś w tym stylu - wygodniej :)