glany
Szefix114 sam jestes brudasem!!!
Ty sie pewnie bawisz w skejciora i masz krok w kolanach ,albo słuchasz techniawki w których przez kilka minut leci jeden rytm.
]---|---[
.._/\_..
http://www.skradzione-rowery.prv.pl/
]---|---[
.._/\_..
http://www.skradzione-rowery.prv.pl/
eee tam nie obrazajta sie ludzie :) nie ma sensu :) co Wam do tego co kto slucha i jak sie ubiera??:) olac goscia i bedzie spokoj :)
ja tez slucham punka reage i jakos nie mam zamiaru obrazac goscia ktory mowi na mnie brudas :) mam go gdzies bo znam swoja wartosc a Ty R@F@Ł powinienes tez to olac :)
co do glanow to mam ale nie nosze juz od dlugiego czasu:) malo wygodne sie zrobily a mialem steel i trzymaly sie rewelacyjnie:) raz w trakcie pogo stracilem sznurowke a tak to wypas:) a co do butow to Conversy rulez :D genialne sa:)
ja tez slucham punka reage i jakos nie mam zamiaru obrazac goscia ktory mowi na mnie brudas :) mam go gdzies bo znam swoja wartosc a Ty R@F@Ł powinienes tez to olac :)
co do glanow to mam ale nie nosze juz od dlugiego czasu:) malo wygodne sie zrobily a mialem steel i trzymaly sie rewelacyjnie:) raz w trakcie pogo stracilem sznurowke a tak to wypas:) a co do butow to Conversy rulez :D genialne sa:)
co cie nie zabije to wzmocni
-
- Kontakt:
twoją wypowiedz co do brudów to powinienem olac, ale.Szefix114
jakbys nie wiedział głąbie to glany noszą też skini a powiedz takiemu ze jest brudem albo sie z nim nie zgódż w jakiejs sprawie to sobie kaleką bedziesz (koljny stereotyp ze skini grozni ble:D)
nie wypowiadaj sie, jak napisał rafał pewnie techno hip hop cie interesuje nie?? gratuluje pomysl nad swoim zachowaniem..
jakbys nie wiedział głąbie to glany noszą też skini a powiedz takiemu ze jest brudem albo sie z nim nie zgódż w jakiejs sprawie to sobie kaleką bedziesz (koljny stereotyp ze skini grozni ble:D)
nie wypowiadaj sie, jak napisał rafał pewnie techno hip hop cie interesuje nie?? gratuluje pomysl nad swoim zachowaniem..
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wrona moj drogi.. punk pochodzi z UK(wielka brytania) i prawdziwy pank("ortodoksyjny") chodzi w glanach, ma krotko sciete wlosy(nie zbnaczy na lyzo-4-5cm), czesto irokeza, skore, obcisle spodnie w krate! i Ci z jak to nazwales "zachodu" sa bardziej takimi lajtowymi punkami! ja na przyklad nie nosze trampek bo sa nie wygodne, wole Vansy(pierwsza firma ktora zaczela robic buty na deche-tra firma ma klimat:D)
popatrz na zdjecia z koncertow itp.. nie krytykuje Cie zeby nie bylo, ale tamta odmiana punka jest jak stosunek muzyki dark metal do new metal(korn) wiec wiesz.. a faktem jest ze deske wymylili punkowcy :D pozdro dla wszystkich! Sazne Elo!! :D:D nawet dla tego ktory obzywa nas brudasami :D do zobaczenia na ulicy:D
P.S. co do butow- martensy sa strasznie sliskie-duzo gleb zima- steel moga byc, calkiem fajne, sprawne buciki, jeszcze reskale byly jakies :D ale one sa brzydkie:D
popatrz na zdjecia z koncertow itp.. nie krytykuje Cie zeby nie bylo, ale tamta odmiana punka jest jak stosunek muzyki dark metal do new metal(korn) wiec wiesz.. a faktem jest ze deske wymylili punkowcy :D pozdro dla wszystkich! Sazne Elo!! :D:D nawet dla tego ktory obzywa nas brudasami :D do zobaczenia na ulicy:D
P.S. co do butow- martensy sa strasznie sliskie-duzo gleb zima- steel moga byc, calkiem fajne, sprawne buciki, jeszcze reskale byly jakies :D ale one sa brzydkie:D
SPRZEDAM NAPINACZE DO STREETLEGALA => PRZEJSCIOWKA 14/10
BFR- Big Fat Romek
BFR- Big Fat Romek
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: