Tarczówki

enjoy
Kontakt:

Tarczówki

Post autor: enjoy »

Cena: do 600 zł
Rodzaj: mechaniczny lub hydrauliczny
Rozmiar tarczy: 8'
Na przód
Tylko nie piszcie że hayes hfx hd albo grimeca sys 8, 12 bo oba te hamulce są ***** warte :/ To ma być kosa, do dobrą modulacją...
zastanawiam sie nad blackboxem albo hmx-1...
macie jakieś inne pomysły?
Kisiel
Kontakt:

Post autor: Kisiel »

Witam!

Ja ci doradze black box-a bo sam go mam i wiem jak się sprawuje!
Jest super, mam jakieś klamki Tektro i stawia mnie (90kg)plus rower(18kg) jednym palcem na przód! Bez jaj naprawde! Wszyscy chwalą hydrauliki, ale ten mech, jest niczego sobie! Tylko jedna rzecz to to , że nei można się przejmować luzami (bardzo małymi jak u mnie), które są od nowości!

Jak najbardziej polecam!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=382447
enjoy
Kontakt:

że blackbox fajny to ja wiem, tylko modulacja bardzo kiepska :/ próbowałem na tym jechać na przednim to prawie otb było :P może to kwestia przyzwyczajenia? ogólnie to szukam coś o sile blackboxa tylko że lepsza modulacja... a może to od klamki zależy? tylko potem szukać tej dobrej :/
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

ale jestes gluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupi!!!!!!!!!!!!!!1
i sam ***** wart!
no co ty ...... zapamniales dopisac joke? :/
nie moze byc hayes i grimeca???

to se k urwa kup ZAJEBISTY deore hydro i bedziesz wiedzial co to *******...... albo swoj super blackbox czy juz wogole mega hiper hmx1!!!!
nie no ludzie co jest z wami??????????????????????????????????????/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
matysz
Kontakt:

Post autor: matysz »

bierz blackboxa i kup klamki LX to wtedy bedziesz mial wyyypas :D
Miniak
Kontakt:

Post autor: Miniak »

Właśnie, czy to jest jakiś żart? Jakiś Blackbox, zamiast Hayesa albo Grimeci, dobre, dobre...ale takie sobie :|
enjoy
Kontakt:

nie, nie zapomniałem dopisać joke bo nie powinienem... mam dość tego gównianego hayesa, 5 zjazdów ze skrzycznego to mogłem jechać z zaciśniętą klamką na maxa bez straty prędkości, zapowietrza się ciągle a tak poza tym to dobry hamulec... grimeca mi sie wogóle nie podoba, praca, modulacja itp :/

jak przejechałem sie na blackboxie to pomyślałem w końcu, że moge mieć bez awaryjny hamulec który siłą hamowania odpowiada innym lepszym, hydraulicznym i ze znanej firmy

już mam dość do ***** co miesięcznego odpowietrzania hamulca, a że moge mieć kose którą wsadze i zapomne to wole zamienić mega zajebistego hayesa na 2 blackboxy i też bedzie :/
bad

Post autor: bad »

bierz black boxa i do tego klamki avida sd 7/5, wtedy modulacja jest boska, w mechanikach 3/4 zalezy od klamki.
Góral
Kontakt:

Post autor: Góral »

EJ Enjoy napisz jeszcze jednego posta a ich ogólna liczba przekoroczy 4 razy twoje IQ:) ej dobra przepraszam ale nie moglem sie powstrzymac...

A tak na marginesie to chyba za duzo siedzisz przed komputerem bo masz coraz to ciekawsze pomysly... Ale z tym hayesem to cie rozumiem, bo faktycznie masz chyba pecha, bo co z toba gadam to cos ci w nim nie pasuje... Postąp tak jak ja i stań się posiadaczem dwoch fajnych hebli pt. Black Box, za magiczna kwote nie przekraczająca warotsci jednej Grimeki sys8, dokup do tego za jakąś 100 dwie kalmki LX i uwierz mi ze bedziesz mial bdb hamulce.

Dobra ide sie pakowac. A ty jutro w gorach sie nie zabij przez twojego kosiarsiego Hayesa... I jak już wrocisz caly to sprzedaj w cholere tego pneumatycznego hamulca rodem z Tajwanu i zakup czarne pudełko wg. wskazań paru moich przedmowcow, produkowane dla odmiany zapewne w tej samej albo sasiedzkiej w fabryce. I nie sluchaj za mocna(co nie znaczy w ogole) Maxa bo dla niego jak cos nie stawia jednym palcem na przednie kolo masy 130 kilo to jest badziewnym spowalniaczem:)

Just Ride. Nie przejmuj sie za mocno tym sprzetem.
Świąt i jeszcze wesołych.
FreeMan
Kontakt:

Post autor: FreeMan »

A ja ci polece XT dozbieraj jesze 80zl
http://www.cult-bikes.com.pl/
????
FreeMan
Kontakt:

Post autor: FreeMan »

polecam bo mam :)))
????
Daniel
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Nie mogę koleś skąd Ty jesteś? wypisujesz głupoty na maxa. Tak zuperłnie szczerze to nie masz pojęcia o hamulcach, albo nie potrafisz ich ustawić aby hamowały jak trzeba.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com

... na maile odpowiadamy zawsze
Sector
Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
Kontakt:

Post autor: Sector »

Ehhhh Brak mi slow....hayes do dupy... ehhhhh

TROCHE TECHNIKI I CZLOWIEK SIE GUBI...tak to jest :P.

Ale nei mow Na ahyesa mi ze sie ciagle zapowietrza itp...bo naprawde tojest najlepszy hampel w tym wzgledzie...raz mi sie zapowietrzyl jak kiedys mi sie chcialo spuscic troszke plynu :p. NIgdy wiecej :). USTAWIENIE jest wazne.

Ehhhhh Nie pisze nic Bo Ja polecam hayesa (nahet tego hfx 9)
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

AVID - bez dwóch zdań...
xuserx
Kontakt:

Post autor: xuserx »

hope m4! zdecydowanie.
--
http://www.GRBF.com ziom ;]
enjoy
Kontakt:

Dobra, jebie mnie wasze zdanie, po 10 zjazdach ze skrzycznego hamulec dał dupy: przy prędkości 10km/h koła NIE DA SIE zablokować, a tym samym podnieść tył siedząc na siodełku. Kto nie wierzy ma czas do jutra przyjechać zobaczyć, bo później go albo wyjebie przez okno, albo odpowietrze i pojeżdze.

Daniel, nie widzisz do ***** skąd jestem? pisze ci wyraźnie że z tychów

"Tak zuperłnie szczerze to nie masz pojęcia o hamulcach, albo nie potrafisz ich ustawić aby hamowały jak trzeba."

tak zupełnie szczerze to mam cie w dupie bo dałbym głowe że miałem więcej doczynienia z hamulcami niż ty.
btw, na jakim jeździsz? pochwal sie...

tylko nie piszcie mi że klocki zalane bo tu jebne drugi raz...
enjoy
Kontakt:

a jeszcze was podenerwuje troche i wasze extra hayesy.
hamulec działał dobrze do pierwszej wizyty w górach, potem zaczęły się problemy. NIE! nie zjeżdzałem całej trasy z zaciśniętym hamulcem bo zaraz mi tu tak ktoś napisze, klocków wina to także nie jest, bo zakładałem bbb od kumpla i było jeszcze gorzej.

a więc wszystkim polecam genialny hamulec jakim jest hayes hfx hd! sprzedaje go jak nowy, chodzi źle bo nie umiem go regulować, stawia tył przy prędkości 50 km/h na muśnięcie palcem, może ktoś chce kupić?
Daniel
Kontakt:

Pytając się skąd jesteś pytałem, skąd się urwałeś.
A tak poważnie to skoro wiesz wszystko o hamulcach, to po co się pytasz, przecież wiesz wszystko? Szacunek dla Ciebie kup sobie PROMAXY.
www.rowerowy.com

Daniel
Kontakt:

a tak juz na max`a powaznie Enjoy nie denerwuj się tak szybko tylko wyjdź na rower. POzdrawiam
www.rowerowy.com

ODPOWIEDZ