stare rowery komis? Krk
stare rowery komis? Krk
czy wie ktoś może gdzie w Krakowie moża tanio kupic stare rowerki?
tak do 150 :D
allegro nie wchodzi w gre:D
pzdr
tak do 150 :D
allegro nie wchodzi w gre:D
pzdr
W poblizu Galerii Kazimierz, zaraz obok mostu nad Wisla idac wzdluz rzeki w strone Kazimierza, jest chyba najlepszy punkt z holendrami, jesli taki rower masz na mysli. Oprocz tego komis, o ktorym napisal juz Dragon, ale nic ciekawego w nim nie widzialem, jak akurat bylem - rowery na Kazimierzu sa generalnie w znacznie lepszym stanie (nie takie pordzewiale, poobijane), ale tez troche wyzszych cenach - ale do 150 zeta tez sie cos moze znajdzie.
no wlasnie szukam takiego zeby dojechac do szkoly i nie bac ze go juz nie bedzie..
jestescie pewni ze w balicach nie ma juz giełdy?
znam jeden na placy na stawach:p
ale on jest zamkniety w zimie i wogle do d..
ten obok galeri jest teraz czynny??
jestescie pewni ze w balicach nie ma juz giełdy?
znam jeden na placy na stawach:p
ale on jest zamkniety w zimie i wogle do d..
ten obok galeri jest teraz czynny??
http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=skan3
skane => w Kraku jest spora "moda" na miejskie rowery, wiec tak czy siak pozostaje ryzyko, ze ukradna - obowiazkowo dobry U-lock!!!
Ja na miasto uzywam szosowego single speeda na bazie starego Rometa. Jest caly podrapany, gdzieniegdzie widac rdze, a brak przerzutek dodatkowo obniza jego wartosc. Tylny hamulec mam w piascie, wiec mozna sie nawet zatrzymywac w zimie (obrecze sa stalowe, wiec hample szczekowe zbytnio nie dzialaja) :) A to, ze jest to szosowka ze stosunkowo miekkim przelozeniem, pozwala na bardzo sprawne pokonywanie miasta i docieranie do celu bez zmeczenia.
Tylko, ze to jest raczej "styl warszawski", a wlasciwie mieszanka "stylu warszawskiego" ze "stylem krakowskim". W Kraku wiadomo - wszyscy na holendrach pomykaja (i fajnie, bo to tez dobra rzecz na miasto, ale w Katowicach wygladalbym jak z kosmosu) :)
Wiec przejdz sie na Kazimierz - niestety nie powiem Ci, czy dziala, bo ostatnio bylem tam na jesien... Ale to punkt na otwartym powietrzu, wiec prawde mowiac szanse sa marne... :/
Ja na miasto uzywam szosowego single speeda na bazie starego Rometa. Jest caly podrapany, gdzieniegdzie widac rdze, a brak przerzutek dodatkowo obniza jego wartosc. Tylny hamulec mam w piascie, wiec mozna sie nawet zatrzymywac w zimie (obrecze sa stalowe, wiec hample szczekowe zbytnio nie dzialaja) :) A to, ze jest to szosowka ze stosunkowo miekkim przelozeniem, pozwala na bardzo sprawne pokonywanie miasta i docieranie do celu bez zmeczenia.
Tylko, ze to jest raczej "styl warszawski", a wlasciwie mieszanka "stylu warszawskiego" ze "stylem krakowskim". W Kraku wiadomo - wszyscy na holendrach pomykaja (i fajnie, bo to tez dobra rzecz na miasto, ale w Katowicach wygladalbym jak z kosmosu) :)
Wiec przejdz sie na Kazimierz - niestety nie powiem Ci, czy dziala, bo ostatnio bylem tam na jesien... Ale to punkt na otwartym powietrzu, wiec prawde mowiac szanse sa marne... :/