Witam. Jestem posiadaczem dwóch s-typów ale rowerek będzie miał v-ki i zastanawia mnie czy w tych obręczach nie mozna ich zastosować. W końcu ścianki są toczone...
;| łooooo... nie da sie ale mozesz sprobowac moze jakos bedzie hamowac ale raczej nie tak jak w obreczy przystosowanej do tego:P a pozatym jak wiedziales ze bedziesz mial vki to po co kupowales stypy? zamien sie z kims kto ma jakies obrecze pod vki...
za cienaka w tym miejscu sam ma s-typa z przodu jak bedziesz miał v-łki to wiesz co sie stanie zgadnij pomysl troche :D
ok powiem ci :D
jak masz łaczenie obreczy prawda to troche wystaje one bedziesz jechał np na nose manual kl;ocek zawadzi ci o to koło momentalnie sie zatrzyma i gleba z tyłem podobnie ale moze bez gleby
lepiej uzbieraj 200 zł na black box i miej tylko jednego hampla sam tak miałem przez długi czas
w szklarskiej na festiwalu ze 3 lata temu zjeżdżałem z szrenicy i w połowie tej longobrygidy czy jakoś tak czółem jakąś spelenizne... potem jade dalej...mijam kolesia...patrze...a on na duble widach ma Vki...:D hehe
mowił ze jak sie dotrze to bedzie hamować...moze w s typach też tak bedzie;) pozdro :D
jak sie dotrze... to sie przetrze:D Kiedys w serwisie znajomy pompował koło z ztyraną obręczą (nie pamietam firmy)... niestety ktoś tak styrał tą obręcz, ze EXPLODOWAŁA na skutek cisnienia... a hoook był taki, że w połowie okolicy to było słychać;] znjomy spadł z krzesła;] mysleliśmy ze kompresor wyjebało:D ale naszczescie nic sie nie stało... wiec jak obręcz jest pod DISC TO JEST POD DISC, a jak pod V-KI TO POD V-KI (ktos sie nie zgodzi?)... :)
obrecz pod v-ke to nie tylko to ze ma scianke, ale i konstrukcyjnie jest pod vke przeznaczona, bardzo mozliwe ze kiedys nacisniesz chamulec i ci sie obrecz wegnie do srodka
hee ziom dobre masz pomysły, ale kurde hee s-type nie jerst pod v-ki :D
hee sa i tacy co tez uwazaj ze single, i double wide tez do v-kie :D
hee smiac sie czy .łakac jesli ktos ma takie rewelacje co do obreczy :D