BIKE CHAIN II
ej mnie zainteresowala ta muza co jest przy "Arek";] Jak bys byl taki dobry to wez wrzuc mi ją na miala. Z gory dzieki!!! kalman2@tlen.pl
STREET/TRIAL....RULEZ!!!!
Filmik bez rewelacji. Szkoda bo potraficie fajnie latać, ale nie udało się niestety tego fajnie pokazać. To może najpierw co mi się podobało:
- parę ciekawych pomysłów na ujęcia
- montaż
- muza
- napisy (początkowe i końcowe)
- i tam parę jeszcze innych tematów :-)
A co mi się nie podobało:
- powtórki ujęć
- powtórki miejscówek
- brak poczucia całości, ujęcia raz z murka raz z dirta, raz z zimy raz z lata i to wszystko wymieszane na Maksa to mnie rozbijało :-)
- z wyjątkami oczywiście, ale ogólnie praca kamery straszna, tyle fajnych skoków a tak mało fajnych ujęć, a jak już są to na zoomie i z beznadziejnych miejsc
Refleksja:
Brakowało mi w tym filmie wyraźnych bohaterów, nikogo nie zapamiętałem, miejscówki te same ujęcia podobne tylko rowery inne. Nie było historii. Jeśli film ma pokazywać tricki to je pokazuje ale to wszystko jako całość po postu nuży. I choć technicznie jest ok. i widać duży wkład pracy to brakuje temu filmowi duszy i polotu.
A może to dla tego, że wole tematykę FR :-) Sam nie wiem.
Podsumowując 6 pkt. na 10.
Nie miałem też intencji zjechać filmu, ale podzielić się wrażeniami, bo filmik warty jest paru słów :-)
Pozdr.
- parę ciekawych pomysłów na ujęcia
- montaż
- muza
- napisy (początkowe i końcowe)
- i tam parę jeszcze innych tematów :-)
A co mi się nie podobało:
- powtórki ujęć
- powtórki miejscówek
- brak poczucia całości, ujęcia raz z murka raz z dirta, raz z zimy raz z lata i to wszystko wymieszane na Maksa to mnie rozbijało :-)
- z wyjątkami oczywiście, ale ogólnie praca kamery straszna, tyle fajnych skoków a tak mało fajnych ujęć, a jak już są to na zoomie i z beznadziejnych miejsc
Refleksja:
Brakowało mi w tym filmie wyraźnych bohaterów, nikogo nie zapamiętałem, miejscówki te same ujęcia podobne tylko rowery inne. Nie było historii. Jeśli film ma pokazywać tricki to je pokazuje ale to wszystko jako całość po postu nuży. I choć technicznie jest ok. i widać duży wkład pracy to brakuje temu filmowi duszy i polotu.
A może to dla tego, że wole tematykę FR :-) Sam nie wiem.
Podsumowując 6 pkt. na 10.
Nie miałem też intencji zjechać filmu, ale podzielić się wrażeniami, bo filmik warty jest paru słów :-)
Pozdr.
www.cykloza.pl
-
- Kontakt:
Nie bede po was jechal bo po co,powiem,ze filmik mi sie bardzo poodbal i jest to jeden z lepszych filmow jakie ukazuja ride w 2005,moglbym troche przykatowac ze muzyka troche ze powtarzajace sie ujecia i co bym zrobil inaczej,to jest wasza wizja i was powinno jebac to co inni by zrobili i co gadaja,co sie stalo to sie nie odstanie,mi sie podobalo i oby tak dalej.pozdro i peace!!!!
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
nie znam tytułu tej muzy, moge wysłać na maila
metalbeast http://www.pawel.poznet.piastlan.net/BI ... II-low.avi
metalbeast http://www.pawel.poznet.piastlan.net/BI ... II-low.avi
Zenon! tak więc :) Poziom jazdy: całkiem nieźle :D muzyka: średnia, film jest trzykroć za długi :) dopiero za 3 razem obejżałem cały. Za dużo akcji się powtarza. Montaż nie jest najgorszy aczkolwiek nie rewelacyjny :) do jakości się nie przyczepie bo to miliony mb by zajmowało ale jest Si :) crash section średnio mi sie podoba, za dużo chyba glebosów na jeden raz dawka ponadnormowa :] Myśle że jak na polskie realia film wydał :)
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
www.PJFR.pl