Rozszyfrowany kopcik i ble...
Rozszyfrowany kopcik i ble...
Ostatnio kilka osób pojechało Kopcika za bezsensowne posty, itp. podobnie jak Evera... I ponownie niczym Ever on również założył nowe konto. Numer gg sie sprawdza, loaklizacja tak samo, styl pisania, te same "buźki", nieużywanie spacji i dużych liter. Charakterystyczny styl dla Kopcika = Ble.
Jestem ciekaw po co ta zmiana :>
Jestem ciekaw po co ta zmiana :>
-
- Kontakt:
Program z cyklu "Moje Hobby: ludzie z forum".
Konex, jak jeszcze odczytasz ukryte prawdy przestawiając literki postów, przypisując im odpowiednie wartości liczbowe odwołujące się do alfabetu hebrajskiego to nazwe cię neokabalistą. A może kabanistą?
~.~
Konex, jak jeszcze odczytasz ukryte prawdy przestawiając literki postów, przypisując im odpowiednie wartości liczbowe odwołujące się do alfabetu hebrajskiego to nazwe cię neokabalistą. A może kabanistą?
~.~
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-
- moderator
- Kontakt:
tak kurwa jestem...my sie do ***** pana klonujemy...;/
napisalem to bo kopcika znam, a nie lubie patrzec jak ktos nadaje na moich znajomych (nawet jesli na forum troche glupieja), jesli o mnie chodzi to nie wydaje mi sie zebym pisal bez sensu na tutaj...z reszta staram sie jak najrzadziej tutaj wpadac bo coraz wiecej dzieciarni sie robi a konkretnych ludzi ubywa...idzie zglupiec tylko...
sory jestem w zlym humorze dzisiaj wiec bez takich zartow prosze...
napisalem to bo kopcika znam, a nie lubie patrzec jak ktos nadaje na moich znajomych (nawet jesli na forum troche glupieja), jesli o mnie chodzi to nie wydaje mi sie zebym pisal bez sensu na tutaj...z reszta staram sie jak najrzadziej tutaj wpadac bo coraz wiecej dzieciarni sie robi a konkretnych ludzi ubywa...idzie zglupiec tylko...
sory jestem w zlym humorze dzisiaj wiec bez takich zartow prosze...
-
- Kontakt: