TARCZE
TARCZE
Mam 180zł i co mam kupic nowy hamulec tarczowy mechaniczny, czy może troche uzywany hydrauliczny?? Prosze, pomocy bo ne wiem na co sie zdecydowac. Oczywiście wiem, że w uzywanym, na dzien dobry trzeba wymienić klocki!!
Co do tego uzywanego, to nie wiem, czemu wymiana klockow jest rzecza tak niezbedna i oczywista...
Zadecyduj, co sie dla Ciebie liczy:
- jesli dobra modulacja, leciutko dzialajaca klamka i mniejsza wrazliwosc na zabrudzenia - bierz uzywana Deore 525 + wieksza tarcza (choc raczej licz ok. 200 zl), lub - jesli 180 zl to absolutnie maksimum - standardowa tarcza.
- jesli prostota obslugi i bezproblemowa naprawa (np. przerwanego przewodu) w kazdej chwili i w kazdych waunkach - wez nowego WinZipa.
Zadecyduj, co sie dla Ciebie liczy:
- jesli dobra modulacja, leciutko dzialajaca klamka i mniejsza wrazliwosc na zabrudzenia - bierz uzywana Deore 525 + wieksza tarcza (choc raczej licz ok. 200 zl), lub - jesli 180 zl to absolutnie maksimum - standardowa tarcza.
- jesli prostota obslugi i bezproblemowa naprawa (np. przerwanego przewodu) w kazdej chwili i w kazdych waunkach - wez nowego WinZipa.