dziś Nemero miał opis na gg "Byczek Nemero :D" !! yo yebe jak można byc takim dałnem i dać se taki opis!! gdzie jemu do byczka !! jemu bliżej do knura!! powinno być "Knur Nemero :D" !!!!!
Mongoł, Twoje koszmary przy moich to naprawde małe piwo. Mnie się śniło że mnie laska rzuciła dla nemera bo on ma Troya i gogle Scotta. Nemero jako typowy polski zjazdowy napierdalator (zwany przez niektóe laski "byczek nemero"), wygrywa wszelkie zawody rozwalając konkurencje tylko techniką jazdy... bo nemero ma Troya z goglami Scotta. Ale pamiętajcie, gdy nemero ma troya, na zawodach nie zna litości...
ludzie ludzie !! patrze na jego katalog publiczny na gadu gadu i co mi wykakuje !! imie: Gierek, ksywa: św. nmr, wiek: 21, miejscowość: biały cmentarz, yooooo yeeeeebeeeee, przecierz tu ani jedna żecz nie jest prawdziwa!! ten młody szczaw to ma najwyżej 17lat !! chyba go matka natura zgwałciła że jest taki niedojebany !!
Lecz Jakubie uważaj co mówisz i czynisz. Gdyż i to tak nie zmienia faktu że on ma Troya i gogle Scotta. Z taką mieszanką na zawody nie masz nawet to przyjeżdżać!!
ach Piotrze, dziękuję Ci za zwrócenie mi uwagi, na zawodach będę zachowywał szczególną ostrożność i zastosuje wszelkie moźliwe środki aby zapobiec tej katastrofie !!
Arti, moze to przez jego kask Troya i gogle Scotta jest taki silny? 65kg to mniej wiecej 2 razy wiecej niz on sam wazy! (kiedys sie chwalil ze wazy 35kg).
Btw ciekawe czy szczeki jest nadal jego bogiem? Jezeli tak to jakos sie kryje z wyznaniem, juz na ex fescie nie widzialem zeby kapliczke przyniosl.
A wiec strzezcie sie czolowi zawodnicy naszego kraju! Nemero w swoim kasku troya nadchodzi!!
Jeszcze jedno - myslicie ze wystartuje w 4x na tym nowym torze w pradze? Jezeli tak to Prokop, Lopes i reszta beda mieli duuuzy problem.
hahaha zajeb********. Strzeszcie sie nemero ma troy i gogle scota i co jeszcze koszulke troy :D:D i DC i duro :D:DD: uwaga mistrz powraca do swojej wymazonej formy i pobije wszystkich na pysk jak weźmie tylko udział w zawodach :D wiec bujmy sie go i najlepiej od kopa puścmy go na czoło zawodów bo jeszcze organizatorów bedzie gonił " BYCZEK "