ktos widzial?
-
- Kontakt:
wd40: widzialem ten rower o który ci chodzi, jakies 2 tygodnie temu o 7:00 rano obudził mnie telefonem mój znajomy, zatrzymali oni własnie tego typka, bo myśleli że to mój rower, jednak sprawdziłem numer ramy i lipa... teraz mój rower jest podobno w kołobrzegu, a koleśowi co sprzedał mój rower na allegro prokurator już postawił zarzut za paserstwo. teraz policja próbuje dotrzec do typka co kupił mój rower... ciekawe czy coś zdziałają?...
bardzo sie ciesz, ze bike sie znalazl! Dzisiaj moj ojciec dostal informacje od prokuratury, ze znaleziono jego sluzbowy samochod a dokladniej pare czesci, wiec juz sie go nie odzyska. Z reszta to byl sluzbowy wiec strata to tylko parasol i okulary ale przynajmniej ktos za to bedzie siedziec. Powodzenia dla wszystkich bikerow i CHWDZ!
-
- Kontakt:
no sorry, moze przesadzilem troche
ale przyznam, ze nie rozumiem ludzi, ktorzy zamiast robic po pierwsze najwazniejsze rzeczy, czyli walic na policje czy gdzie tam, jesli jest taka sprawa z rowerem, to zwracaja sie tutaj...wiem, jest tu wielu ludzi co pomoga i doradza, i to jest bardzo fajne. Ale chyba zeby zadzwonic na 997 czy do allegro to nie trzeba sie tu konsultowac?
No, a słowa "dobrze ze ci bika zajebali" odwoluje, mam nadzieje ze odzyskasz bika, kolego:)
ale przyznam, ze nie rozumiem ludzi, ktorzy zamiast robic po pierwsze najwazniejsze rzeczy, czyli walic na policje czy gdzie tam, jesli jest taka sprawa z rowerem, to zwracaja sie tutaj...wiem, jest tu wielu ludzi co pomoga i doradza, i to jest bardzo fajne. Ale chyba zeby zadzwonic na 997 czy do allegro to nie trzeba sie tu konsultowac?
No, a słowa "dobrze ze ci bika zajebali" odwoluje, mam nadzieje ze odzyskasz bika, kolego:)