Nie moge się zdecydowac na ramke HELPzzz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dartmoora ci odradzam bo w streecie amorka 130-140 nie będziesz używał (chyba) a dartmoor wymaga minimum takiego by mieć sens. poza tym u mnie w okolicy kolega (taki lanser nawiasem mówiąc) urwał DJ 100mm główkę:/ Merida jest krucha a JB jak dla mnie jest mało wygodny... Destroyer street jest fajniutki (geo) a nawet jak pójdzie (a jest diablo mocny w tej klasie) to za 2 browce na byle warsztacie ci go pospawają i jeszcze wstawki dorobią. Poza tym destroyer uznaje gwarancje bez problemu...
pozdro 4 all
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894
a ja ci radze JB, bo jak by nie patrzec maz na nia gwaracje a nie "gwarancje", mnie juz 2 razy w DC rame wymienili( pitbull+ felerne haki) druga dostalem na poczekaniu! A po za tym w miescie bardzo pozytywnie sie o ramce wypowiadaja. jezdzilem i przyjemnie sie jezdzi. ze wzgledu na wage i gwaracje bralbym JB. Pozdro;)
Eheeeee czy ja dobrze zrozumiałem. Jak złamie hak przerzutki ten dokupowany za 15zł to wymieniają mi ramke?
Ale chyba nie jednak nie zczaiłem :] już wiem chodziło Ci o haki te z tyłu 2 haki do koła :] raczej kumam :)
No właśnie najbardziej jestem skuszony na JB o destroyerze słyszałem troche i to nic przyjemnego :]
Mufy w niektórych są krzywo wspawane
Suport jest tak nisko osadzony że przy ostrzejszych przechyłach można zawadzić pedziem i wyryć na pape.
Jeszcze cały czas myśle ale jednak JB chyba bedzie tą ramką którą kupie. Aha rozmiar to oczywiście 14.5 szkoda że nie ma mniejszej. Mam 175-180cm wzrostu :(
Aha mam takie pytanko bo do tej ramki idą normalne stery. I mam możliwość kupna sterów FSA pig pro dh za około 70-80zł nówki oczywiście. Jak myslicie opyla się czy lepiej nie wydawać tyle kasy w stery i kupić coś tańszego? To jest na maszynach to każdy pewnie wie nawet (ever:D)
Aha do tego przesyłka jeszcze to chyba wiadomo. A jak w www.rowerowy.com bym coś zamówił tańszego to przesyłka za free a jak bym kupował to kilka części, wieć powinna być jakaś zniżka :)
Ale chyba nie jednak nie zczaiłem :] już wiem chodziło Ci o haki te z tyłu 2 haki do koła :] raczej kumam :)
No właśnie najbardziej jestem skuszony na JB o destroyerze słyszałem troche i to nic przyjemnego :]
Mufy w niektórych są krzywo wspawane
Suport jest tak nisko osadzony że przy ostrzejszych przechyłach można zawadzić pedziem i wyryć na pape.
Jeszcze cały czas myśle ale jednak JB chyba bedzie tą ramką którą kupie. Aha rozmiar to oczywiście 14.5 szkoda że nie ma mniejszej. Mam 175-180cm wzrostu :(
Aha mam takie pytanko bo do tej ramki idą normalne stery. I mam możliwość kupna sterów FSA pig pro dh za około 70-80zł nówki oczywiście. Jak myslicie opyla się czy lepiej nie wydawać tyle kasy w stery i kupić coś tańszego? To jest na maszynach to każdy pewnie wie nawet (ever:D)
Aha do tego przesyłka jeszcze to chyba wiadomo. A jak w www.rowerowy.com bym coś zamówił tańszego to przesyłka za free a jak bym kupował to kilka części, wieć powinna być jakaś zniżka :)
http://www.pinkbike.com/photo/1036276/
Moja dziewczynka w nowym ubranku ^^
dartmoor polecam jest b. wytrzymaly i dobra geo. oraz Johny Bravo Prodigy i destroyer tez jest super ale do streetu to chyb anajlepszy bylby dartmoor z tych ramek. a jak kupisz destroyera to nawet nie poczujesz ze on wazy tam chyba 2.4kg bo ciezar sie rozlozy na caly rower a 2.4 to jest malutko jak na cr-mo.
rakma Destroyera waży 2.9kg :) tak podają a pewno w realu ze 3 wazy.
JB mi się podoba na początek w miare dobre geo gware zawsze uznają wszystko spoko :) Jeszcze zastanawiam się nad sterami do tej ramki oraz kołem czy na tył nie dac 24 zamiast 26. Ma ktoś JB z 24 na tyle na przodzie 26 amorek 100 skoku? Amorek też będę zmieniał ale to wszystko później narazie mam taki jaki mam :)
A nad destro też pomyśle jeszcze :)
JB mi się podoba na początek w miare dobre geo gware zawsze uznają wszystko spoko :) Jeszcze zastanawiam się nad sterami do tej ramki oraz kołem czy na tył nie dac 24 zamiast 26. Ma ktoś JB z 24 na tyle na przodzie 26 amorek 100 skoku? Amorek też będę zmieniał ale to wszystko później narazie mam taki jaki mam :)
A nad destro też pomyśle jeszcze :)
-
- Kontakt:
No to już raczej wiem :] ale jakie koło bo będe też kupował koło na tył i zastanawiam się nad 24 na tył co o tym sądzicie? Czy to będzie szpetne geo do streetu i fr? thx za wszystkie odpowiedzi.
Aha pisałem do rowerowy nie mają sterów dh pro mają tylko te zwykłe. Opłaca się brac? A jak nie to jakie opłaca się stery wziąść raczej z www.rowerowy.com :) Może jeszcze suport jakiś dobry polecicie? Będe miał 1 blat 32 i rockring aha korba na kwadrat :[
Aha pisałem do rowerowy nie mają sterów dh pro mają tylko te zwykłe. Opłaca się brac? A jak nie to jakie opłaca się stery wziąść raczej z www.rowerowy.com :) Może jeszcze suport jakiś dobry polecicie? Będe miał 1 blat 32 i rockring aha korba na kwadrat :[
http://www.dobrerowery.com/product_info ... ucts_id=81 one są dobre mam je w swoim destryerze strecie i sie trzymaja :P ps. ramka jest rewelacyjna :Pmodel3100 pisze:No to już raczej wiem :] ale jakie koło bo będe też kupował koło na tył i zastanawiam się nad 24 na tył co o tym sądzicie? Czy to będzie szpetne geo do streetu i fr? thx za wszystkie odpowiedzi.
nie jednak jakoś raczej wybrałem JB nie wiem czemu ale wezme JB rozmiar 14.5 of course.
Koło narazie 26 na tyle za niedługo 24 :) Jeszcze cały czas zastanawiam się nad sterami i suportem. Opłaca się zainwestowac w coś dobrego na maszynach czy narazie kupić taki w miare nie za drogi a na inne częsci przeznaczyc więcej?
Kurna nie wiem jakie te stery walnąc do tego setupa. Szkoda że w www.rowerowy.com nie mają tych DH pro a możecie polecić jeszcze jakies dobre z rowerowego?. I suport jakiś bo w tym to się naprawde nieorientuje :(
Koło narazie 26 na tyle za niedługo 24 :) Jeszcze cały czas zastanawiam się nad sterami i suportem. Opłaca się zainwestowac w coś dobrego na maszynach czy narazie kupić taki w miare nie za drogi a na inne częsci przeznaczyc więcej?
Kurna nie wiem jakie te stery walnąc do tego setupa. Szkoda że w www.rowerowy.com nie mają tych DH pro a możecie polecić jeszcze jakies dobre z rowerowego?. I suport jakiś bo w tym to się naprawde nieorientuje :(