Ludzie kupujcie Tanie Bomnowce
Ludzie kupujcie Tanie Bomnowce
Stwierdzilem ze byly i sa 1000 postow propagujacych glupie amorki typy NS a nigdy nic sie nie piesze o tych naprawde fajnych dobrych, wartych polecenia ,
Sam jestem posiadaczem Z1 drop offa z 99' , i musze powiedziec ze jestem strasznie zadowolony , kupilem go w swietnym stanie i zaplacilem za niego 700zl , (moze duzo moze malo ) ale napewno jest to 100 razy lepszy wydatek niz 500zl na jakiegos Shita typu NS , praca, tlumienie kultura pracy jest o niebo lepsza , a i awaryjnosc popmimo wieku jest tez mniejsza niz w nowych Sunturach i RST ,
Jedyne do czego mozna by sie przyczepic to sztywnosc boczna , ale w porownaniu z pozostalymi i tak jest swietna ,
Napiszcie o swoich bomberach itd
Obecnie naprawde mozna spokojnie kupic za 500-600zl jakiegos juz wpozo bomberka z3,z5 ktory bedzie pracowal a nie jak to gowno ns ktore sie zaciera po jednej jezdzie i wogole
Ludzie kupujcie uzywane bombery a nie jakies ns'ki !!!
Sam jestem posiadaczem Z1 drop offa z 99' , i musze powiedziec ze jestem strasznie zadowolony , kupilem go w swietnym stanie i zaplacilem za niego 700zl , (moze duzo moze malo ) ale napewno jest to 100 razy lepszy wydatek niz 500zl na jakiegos Shita typu NS , praca, tlumienie kultura pracy jest o niebo lepsza , a i awaryjnosc popmimo wieku jest tez mniejsza niz w nowych Sunturach i RST ,
Jedyne do czego mozna by sie przyczepic to sztywnosc boczna , ale w porownaniu z pozostalymi i tak jest swietna ,
Napiszcie o swoich bomberach itd
Obecnie naprawde mozna spokojnie kupic za 500-600zl jakiegos juz wpozo bomberka z3,z5 ktory bedzie pracowal a nie jak to gowno ns ktore sie zaciera po jednej jezdzie i wogole
Ludzie kupujcie uzywane bombery a nie jakies ns'ki !!!
Be fast or be dead
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja wlasnie sie pozbylem z1 drop off qr20 2002 jesli chodzi o prace to jeden z najlepszych amorow ustepuje tylko z1 z hscv ale oczywiscie rocznik 2004 to juz kupa a i na boki byl sztywniejszy od kumpla dj2 2003, sprzedalem go chyba dlatego ze mi sie znudzilo to ze byl taki dobry a teraz kupuje shermana bo ma regulacje skoku i jest bardziej pancerny
Wiecie , zalozylem tego posta bo sywierdzilem ze ci ludzie mysla ze te NS'ki itd to jakies cuda bo wszyscy o tym pisza , wiec postanowilem stworzyc opozycje do takich tematow , propagujac stare bombery :P Moj zielony drop off z 99 ma 130mm, polowa moich znajomych jezdzi na starych bombowcach nie nowszych niz 02'' i z zadnym sie nic jak na razie nie dzieje , a ci co nas nie sluchali kupili sobie NS i po miechu juz bylo w 4 dupy zatarty,
Swoja droga to jest piekne ze ktos stworzyl amorka ktory po 5 lat uzwania dziala identycznie jak nowy ... :) ( mam tez troche szczescia, bo nawet wsrod ten jest nadzywczaj dobrze zachowanym egzemplarzem :P)
Ludzia co maja malo kasy polecam Z5 i Z3 , obecnie mozna taka z 02" wyrwac za naprawde smieszne pieniadze , beda chodzic dobrze i moze beda porownywalne z NSkami ale po pol roku uzywania Z5 bedzie chodzic dalej tak samo jak w momencie kupna a NSka juz nie .....
Swoja droga to jest piekne ze ktos stworzyl amorka ktory po 5 lat uzwania dziala identycznie jak nowy ... :) ( mam tez troche szczescia, bo nawet wsrod ten jest nadzywczaj dobrze zachowanym egzemplarzem :P)
Ludzia co maja malo kasy polecam Z5 i Z3 , obecnie mozna taka z 02" wyrwac za naprawde smieszne pieniadze , beda chodzic dobrze i moze beda porownywalne z NSkami ale po pol roku uzywania Z5 bedzie chodzic dalej tak samo jak w momencie kupna a NSka juz nie .....
Be fast or be dead
Ja tez mam zamiar kupic Marcocha konkretnie Marzocchi Z1 FR QR20 130 2004 troszke drogi bo kosztuje 3400 ale mam nadzije ze sie oplaci :D. Ja aktualnie amm RST fakt nie jest to zaden RST za tysiaka ale nie odbija , jak np. " robie " Manuala to wogle nie odbija. :] Qpujcie MARCOCHY !!
..::Zabrze::.
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
ja mam Z1 MCR uzywam go bardziej do skokow niz do jezdzenia i to dosyc wysokich wchlania zajebiscie ale szkoda mi go tak katowac wolal bym cos potezniejszego blokady skoku nie uzywam prawie wogule wyregulowany na najtwardsze tlumienienie nie moge go dobic dobilem raz ale jeszcze wtedy nie mialem w nim oleju no wypasiony ale wolal bym, cos z grubszymi goleniami
zeby ramy nie pękały a amory nie dobijały