"Gdzie jest Nemo(ero)???"

Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

krawiec
juz to chyba zlikwidowal :p

jeezu... ale biednemu dzieciakowi popsuliscie dziecistwo przeciez on do konca zycia bedzie mial traume i bedzie sie bal z ludzmi kontaktowac <lol2>

zal mi dzieciaka :D

nie pamietam juz - czym on sobie zasluzyl? bo chyba nie tylko tym kaskiem :p
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
YOOGI_NH
Kontakt:

Post autor: YOOGI_NH »

Widzieliście nową zmiane na stronce u Nemera ?
oto ona http://www.team.bull-horn.com/zawodnicy.html

a to ze stronki Mud Brothersow
http://www.mud-brothers.com/mudStrona/o_nas.htm

fajnie podobne nie ? :D albo mi sie tylko wydaje :) jak tak to mnie poprawcie :)
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=590463
tadzio-krk
Kontakt:

Post autor: tadzio-krk »

yoogi_nh "TYLKO" pomysl ten sam
czerwony
Kontakt:

Post autor: czerwony »

nie mozna was czytac, przy pomocy jednego chlopaka któremu zazdroscicie (kazdy czegoś innego )leczycie swoje kompleksy,
nie rozumiem tylko czego ,czy tego ze wam nikt nie pomógł w rozwijaniu swoijego hobby, czy tego ze nikt wam nie dał kasy na nowe gadzety ? pewnie woli wydac na cos innego np browarek, tylko nie miejcie z tego powodu pretensji do nemero!!!!!!!!!!
ta cała nagonka na nemero przypomina zbiorowa masturbacje.

w wysmiewaniu oczywiscie przoduje motomysz, ktory powinien jeszcze troche popracowac nad swoimi umiejetnosciami w grafice komputerowej zanim umiesci swoje prace w internecie

nierozumien dlasczego moderatorzy nie usuwaja takich tematów tylko jeszcze dolewaja oliwy do ognia. pewnie przez chwile chca sie poczuc panami sytuacji.

pozdrowienia dla wszystkich sprawiedliwych;)
p.s gdybym mial kase na taki kask to tez by go sobie kupil

lukasz z krakowa
tadzio-krk
Kontakt:

czerwony on zrobil ta prace tylko i wylacznie po to zeeby bylo wiadomo jak to ma wygladac a nie na jakies kurcze zawody w grafice komputerowej ;o ja jak robie cos w ps'ie np. jakis maly projekt skoczni itp. to tez nie robie tego jak na konkurs ..
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

czerwonyTy chyba kpisz :D-zazdroscic Nemero?Czego?roweru?kasku (BUAHAHAHAHAHAHA)?umiejetnosci?buahahahahahaha
tego ze pierdoli glupoty i jest pozerem?no tak-tego mozna zazdroscic....
Ty na pewno jestes z tego samego krakowa co ja?
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

czerwony pisze:w wysmiewaniu oczywiscie przoduje motomysz, ktory powinien jeszcze troche popracowac nad swoimi umiejetnosciami w grafice komputerowej zanim umiesci swoje prace w internecie

hahahahaha ja przoduje ?? dobre sobie .. no ja nie moge ;] napisałem jeden post.. w którym dałem do zroumienia ze sponsorem jest jego ojciec i nic wiecej ..

Brawo pajacyku, ja przoduje .. no jo jebe .. ja robiłem fotomontaże, ja załozyłem tematm ja wymyślałem żarty. No zajebiscie ;]

Ty jakiś jebnięty jestes .. ziooooom ;]

A co do poziomu grafiki. To moge odpierdolić taką ze Ci buty z nóg spadną. A to jest ładny, prosty, czytelny projekt który miał pokazać co i jak.
matDH
Kontakt:

Post autor: matDH »

buahahah : D Motomysz jest przewodniczącym klubu Fanatyków nemero jego zastepcami jesteśmy ja i Mongol :P mamy takie różne zdjęcia w złotych ramkach i dużo świeczek w pokoju czarne msze itp.. tak Król Nemeron pierwszy <rotfl> ja już nie moge, a co do zazdrości to mi aż rowa sciska jak go widze...
www.pinkbike.com/photo/1927184
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

hehe, spokojnie, to jak widzę aż pierwszy post użytkownika czerwonego ... czyżby kontratak nemero ???
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

Wszech obecnym oświadczam że ja to nie "czerwony" matDH mi na gg napisał coś że od*ebałem z czerwony nie wiedziałem o co chodzi to wszedlem na dh-zone - nawet nie przeczytałem powyższych wiadomości ani tego co pisał "czerwony" tylko 1 linijke i to nie ja piasłem..
Możecie wierzyć lub nie ale ja przysięgam na głowe mata że to nie ja :)
Pozdrooo alll i rzycze miłego kontynułowania teamtu :) ...

ps. niemam pojęcia kto to czerwony ale sam jestem ciekaw :|
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
czerwony
Kontakt:

matDH tak dokładnie,czytajac wasze wypowiedzi mozna odniesc takie wrazenie. (inie szukaj sobie popleczników wymieniajac forumowiczów , wiem chcesz na starci estworzyc grupe zeby sie czuc pewniej)

motomysz czepiajac sie do twojego projektu (nie watpie w twoje umiejetności i jestem przekonany ze umiesz zrobic lepsza wizualke) chcaialem pokazac ze jezeli ktos sie kogos czepia musi l;iczyc sie z tym ze kazdemu mozna cos zazucic,

jeden post ktory wywołał lawine kpin zreszta zupełnie nie na miejscu
( typowych dla polaków)
piotrex
Kontakt:

nie odniosles sie do mojego posta :].Czekam na odpowiedz-czego mam mu zazdroscic ;]
czerwony
Kontakt:

piotrex no własnie sam niewiem
moze popularności :):):):):):):)::):):):):):):):):):):):)
ale moze dzieki niemu sam sie staniesz sławnyu musisz tylko wiecej sie do niego przyczepiac moze to cie ochroni przed sytuacja w ktorej on sie teraz znajduje
piotrex
Kontakt:

czerwonya na ch... mi popularnosc :D. znaja mnie te osoby ktore powinny,a reszta nie musi ;].
zreszta jakis dziwny ten Twoj post...
tadzio-krk
Kontakt:

Czerwony:
Dołączył 09 Mar 2006

??
Nemero
Kontakt:

tadzio-krk pisze:Czerwony:
Dołączył 09 Mar 2006

??
Jak widać tak?
czerwony
Kontakt:

tadzio-krkCzerwony:
Dołączył 09 Mar 2006 hahahahahahahhaahhaahha

poszukiwania ,hahahahaahhaahaha,
nemero oczywiscie za to ze stanołem po twojej stronie spowodowane jest tym ze bede potrezbował jakies pagazniki rowerowe mocowane na hak samochodowy i licze na jakas znizke
Nemero
Kontakt:

lol :P
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

no to już wiem czemu pisanie tutaj sprawia mi taka radoche- bo to "zbiorowa masturbacja"!!! Chłopaki, jak fajnie! Nie wiedziałem zę tak to sie robi, ale naprawde neizłą rzecz! I czerwony w koncu nas rozszyfrował- oczywiscie że mu zazdroscimy- tego żę ma fajna klatunie na która bierze 65 kilo ( ma takiego lekkiego proboszcza?:D) , zajebisty kask, świetne umiejetnosci a jego powszechnie znane hobby to "dogs&girls" co wskazuje żę chłopak nei ma zamiaru folgowac małomiasteczkowemu wstydowi i obnosi sie ze swoja odmiennoscia gdzei moze! Kurwa, zazdroscimy mu wszyscy po *****- bo to ejst po prostu prawdziwy mężczyzna. A zazdrosc ludzka rzecz
Zablokowany