jaki rower do dualu dla początkującego
jaki rower do dualu dla początkującego
siema chce kupic rower na dobrej ramie i niezlym amorem z przednia i tylnia przerzutka oczywiscie za rozsądna cene tak do 2000zl.
Więc tak, za 2tys to tak jak RyyS napisał możesz co najwyżej kupic dobrą rame i niezłego amora, co innego jeżeli chcesz kupić czesci używane bo wtedy możesz sporo hajsu zaoszczedzić. Ja niedługo bede sprzedawał aganga 14' w idealnym stanie (prócz rysek od uzytkowania) i jak by co miałbym też dm24 w dobrym stanie 2sztuki + szprychy dt blacki. Jak by co to pisz na priv to bym ci jakies foty podesłał czy cos w tym stylu.
Tak czy inaczej na nowych czesciach to w 2tys nie ma opcji zeby sie zmiescic chyba ze jakies lipne by były ale tak bys musiał ciagle cos zmieniać.
Tak czy inaczej na nowych czesciach to w 2tys nie ma opcji zeby sie zmiescic chyba ze jakies lipne by były ale tak bys musiał ciagle cos zmieniać.
Destoyer Street czy Jump - 37ozł Jump 410zł street
Zamiast "niezłego amora" lepiej kupic jakiegos szywniaka... ja załuje ze tego nie zrobiłem cena 250zł
obrecze DM24 piasty jakies tam(zalezy od kasy)
support Team DH
Korba Hussefelt
kiera mostek za jakies max 200zł np NS Moto i X up XL
manetke i przutke tył jakąs se dobiezesz klamki i hamulce tez jakies Tktro czy coś
Zamiast "niezłego amora" lepiej kupic jakiegos szywniaka... ja załuje ze tego nie zrobiłem cena 250zł
obrecze DM24 piasty jakies tam(zalezy od kasy)
support Team DH
Korba Hussefelt
kiera mostek za jakies max 200zł np NS Moto i X up XL
manetke i przutke tył jakąs se dobiezesz klamki i hamulce tez jakies Tktro czy coś
Poszukaj topicu o tanich składakach, trochę tego było. Zresztą co Ci będę gadał:
-destroyer jump- na allegro wycyganiony z suportem bmx i korbą cr-mo, sterami, sztycą i siodłem za 550 zł takich okazji warto szukać.
-duro- po przeróbkach chodzi jak należy, kosztował 380 zeta.
-tylne koło- piasta Novatek, szprychy DT, rawka StarsCircle (bardzo mocna) kasetka 8 rzędowa (bo po co więcej?)- niecałe 300 zł.
-przednie koło- rawka remerx Jumbo, szprychy DT, piasta Novatec- niecałe 200 zł.
-kierownica- X up XL + mostek NS Jump! - za 130 zł. (chyba)
-hamulec- V-break tektro MT-50- nie pamiętam ile ale tanio, a XT-ki za 60-70 zł bez problemu znajdziesz.
-opony- ze 150 zł
-dętki- 20zł
-gripy- autho grip lock - 27 zł
-przeżutka tylnia- sora- 50 zł
-liki i pancerze- 50 zł
-pedałki- Wellgo- 55 zł
Jeśli coś pominąłem to chyba szczegóły...
pozdro 4 all
-destroyer jump- na allegro wycyganiony z suportem bmx i korbą cr-mo, sterami, sztycą i siodłem za 550 zł takich okazji warto szukać.
-duro- po przeróbkach chodzi jak należy, kosztował 380 zeta.
-tylne koło- piasta Novatek, szprychy DT, rawka StarsCircle (bardzo mocna) kasetka 8 rzędowa (bo po co więcej?)- niecałe 300 zł.
-przednie koło- rawka remerx Jumbo, szprychy DT, piasta Novatec- niecałe 200 zł.
-kierownica- X up XL + mostek NS Jump! - za 130 zł. (chyba)
-hamulec- V-break tektro MT-50- nie pamiętam ile ale tanio, a XT-ki za 60-70 zł bez problemu znajdziesz.
-opony- ze 150 zł
-dętki- 20zł
-gripy- autho grip lock - 27 zł
-przeżutka tylnia- sora- 50 zł
-liki i pancerze- 50 zł
-pedałki- Wellgo- 55 zł
Jeśli coś pominąłem to chyba szczegóły...
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
Ja tam unikam sprzętu używanego jak tylko się da, ale czasem się nie da (vide moja rama, korba, suport,stery, sztyca...). jak masz mało kaski to złóż cos w stylu tego co napisałem.
Zapomniałem napinacz mozna zrobić bardzo łatwo i bardzo elegancki ze starej przedniej przeżutki i kawałka blachy 2mm. Z użyciem kątówki:D
pozdro 4 all
Zapomniałem napinacz mozna zrobić bardzo łatwo i bardzo elegancki ze starej przedniej przeżutki i kawałka blachy 2mm. Z użyciem kątówki:D
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
ja bym to widział tak
ktoś na forum ma do sprzedania signa ds za 1399 z możliwością targu ( czyli powiedzmy 1300)
wygląda to tak
http://www.allegro.pl/item90242275_sign ... osze_.html
rower disc ready.
czyli zostaje 700 na amorek (seryjnie jest rst gila plus da )
duro d/e , albo dozbierać do dirt jumpera III , albo czegoś podobnego
taka moja propozycja : P
ktoś na forum ma do sprzedania signa ds za 1399 z możliwością targu ( czyli powiedzmy 1300)
wygląda to tak
http://www.allegro.pl/item90242275_sign ... osze_.html
rower disc ready.
czyli zostaje 700 na amorek (seryjnie jest rst gila plus da )
duro d/e , albo dozbierać do dirt jumpera III , albo czegoś podobnego
taka moja propozycja : P