dragstar vs dartmoor stret fighter 2006

klejuś
Kontakt:

dragstar vs dartmoor stret fighter 2006

Post autor: klejuś »

moge kupic jeden z nich kotry polecacie?przesylajcie linki z opisami tych ram i mowcie dlaczego jedna jest lepsza
oponk@
Kontakt:

Post autor: oponk@ »

klejuś wypas jest dartmoor
[url=http://sendspace.com/file/wqhw1k/]sciagajcie mój filmik szyderski![/url]
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Ramzi
Kontakt:

Post autor: Ramzi »

oponk@ co ty gadasz ?:D:D...ten dartmoor zjeb*ny :D dragstary zreszta tez :/...lepiej kup zwyklego dartmoorka niz street fightera a najlepiej destroyera...

Dragstar(najbardziej powszechna rama)...szkoda ze sie szybko lamie...zadluga

Dartmoor street fighter(nowosc na rynku)...brzydko wyglada...jak narazie jest niepolecany przez bikerow
dansk8
Kontakt:

Post autor: dansk8 »

Ramzi takis kozak DRAG sie szybko lamie pokaz foty widzialem pare zlamanych ale tylko pare a moze ty polamales ?
Magic
Kontakt:

Post autor: Magic »

klejuś ja osobiście moge polecić Dartmoora Street Style 2005, bo mam takiego - 13" ;D po prostu zaje**sta ramka ;D
nie bierz Street Fightera - nie dość że cholernie krótki to do tego wygląda na niezbyt wytrzymałego no i raczej nie jest polecany przez innych...

link do Dartmoora 2005 masz tu (to NIE JEST reklama!):
http://www.allegro.pl/item89747904__ram ... r_vat.html

dansk8Ramzi tylko nie zaczynajcie sie kłócić o to, ile dragów zostało połamanych bo takich kłótni już było wystarczająco dużo na forum...
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
Piter_TL
Kontakt:

Post autor: Piter_TL »

Ramzi od kiedy dragi sie szybko łamią?? zgodze sie z tym ze zadługie...
Widziałem kilka połamanych dragów ale nie łamią sie tak szybko jak np Pointy
Ja polecam draga bo jest dos lekki ale troszke długi drag najgorzej chyba w strecie i w DH daje (w DH prawie wcale) a o dartmoorze niewiele szłyszałem
A tak pozatym... Mogłes sie wysylić i poszukac Inur zakładał Temat jest tam kupa receznji (w tym Dartmoora i Draga) wiec poczytaj sobie troche i wybieraj:P
Szopik
Kontakt:

Post autor: Szopik »

klejuśZ tych co podałes to zdecydowanie draga,jedziełm na nim na 16" i nawet daje rade.
a Dartmoor to dlamnie jakis shit z supermarketu chyba bym nigdy tego niekupił....
Zdecydowanie Drag albo Destroyer ta sama cana co te pozostałę 2 ramki
??
- Bike
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

no ja niewidzialem polamanego draga, jedynie popekane, przy tylnym trojkacie u gory, a co do dartmoora to jak dla mniee ******* tył-42,5cm, górna krótka stromy kąt główki, przyjebane, drag równie długi tył, tylko przód długi, lpiej mi na dragu niz dartmoorze
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

Ramzi
drag szybko lamie? k.urwa !!!! przeciez ta rama jezdzi z juniorami i monsterami i nie peka ja nie moge co to za ludzie na tym forum zaczeli siedziec ;/

co moze od razu morfine ma kupic bo draga polamie po zjezdzie z kraweznika ?? ;/

drag jest akurat BARDZO mocna rama, jak chcesz do latania dorpow tania rame to tylko to. jak streecik i inne wyczyny - destroyer :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
himan

Post autor: himan »

drag jest dobry ale za duzo tego. kup dartmoora bardzo interesujaco wyglada na ten rok. :D !
model3100
Kontakt:

Post autor: model3100 »

kup sobie JB najuniwersalniejsza ramka i do streetu i fr :) A jak tylko FR FR FR i jeszcze raz FR to dragstar będzie najlepszym wyborem jest piekło mocny :)
http://www.pinkbike.com/photo/1036276/

Moja dziewczynka w nowym ubranku ^^
Ramzi
Kontakt:

Post autor: Ramzi »

dansk8 ja na dragu niejezdze :-/ ...a gdybym niewiedzial ze sie lamia to bym niepisal :-/ ehhh ...pokaz mi fote zlamanego dartmoora ?-he ?...nie znajdziesz (chyba)a dragow jest sporo... wiec porownujac dm z dragiem wychodzi na to ze dragstar sie szybko lamie, co nie ?...
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

Ramzi
draga masz na scenie polskiej od 2003 roku panie a mamy 06 ! w 3 lata kazda rame zajezdzisz, zobaczysz ile bedzie dartmoroow jebnietych w 2008...
i drag jest mocny, wp orownaniu z pointem, johny b... a dartmoot jest za krotko by zaczal pekac masowo. ale znam typa (kiwak) co mu jebla po pol roku? :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
popek
Kontakt:

Post autor: popek »

Ja bym wybrał Dartmoora.Gragstary to syf
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

popek jezdziles pekl ci niesadze wiele osob ma dragi so i tacy co pakuja w niego monstery juniory i inne cuda na kiju i jakos daje rade jestem pewnie ze ten dartmoor wymieklby przy takim monsterze
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
Simek
Kontakt:

Post autor: Simek »

"Ja polecam draga bo jest dos lekki ale troszke długi drag najgorzej chyba w strecie i w DH daje (w DH prawie wcale)" człowieku co ty piszesz :O????!!!! najpierw sie doedukuj w sprawie geometri rowerów do streetu i dh <lol>
Zablokowany