hej ludzie sprawa jest!!! Kiedys w jakas piekna sobote przybyl do was na holde koles z Rudy Śląskiej vel. Owocnik na swoim rumaku (czyt. gt + dj:P) i lecial on 8mke po ktorej podobno dosc efektownie pierdolnol, podobno nagral go jakis koles co przyjechal tam na motorynce!!!:P macie moze jakeis namiary do tego kolesia i wyciagnac od niego ta glebe bno chetnie bym sie z niego posmial:D:D::D
owoCNIK no leciał ale jeśli pamietam to było w zime i to nie była 8 tylko gap na wyrobisku to co wywalił kułeczkiem dziure wielkości głowy?? i obręcz była, że tak powiem nie do kręcenia :D
to to nie było filmowane :/
a śnieżne śmiganie było ale to tak okazyjnie w soboty i to raczej rroche bo odsniezalismy własnie tylko gapa i hope (ta trosze większą) ale to jak był mrozik
a teraz to przynajmniej ja nie wychodze na rower puki to ścierwo całe nie zniknie, bo juz nie potrafie nawet określić jak mnie tan śnieg W K U R W I A
no baa mi już utęskniona fedra do dampera idzie i ni ma gdzie tego przetestować "ciągle pada" i pada a rowerek w piwnicy sie marnuje - ale jak tylko nadejdzie ten jeden jedyny dzień - słońce + sucho ( w miare) + wolna sobota albo niedziela to sruuuuuuuuuuuu na południe
Ello wszystkim!!już mnie dawno na forum nie bylo przez zimowa przerwę...ale ja wiem chyba dlaczego ciągle zima jest u nas...to Chuck Norris chciał mieć dłuższe wakacje i zatrzymał sobie lato kaj indziej:P:P:P:P:Pa tak na serio to ta zima już mnie seryjnie zaczyna w******* to ma być globalne ocieplenie?!?!?! wszystko przez to że wypuszcza się na rynek samochodowy hybrydy chroniące planete...mamy zimę bo za mało ludzi jeździ nieekologicznymi fabrykami spalin :P:P:P
wi ktos moze cos wiecej o Red bull'u co ma byc na dsd bo kumpel mi gadał ze sie dowiedział od załozyciela tego tematu ze ma byc cos w stylu red bula na dsd i jakis slope style czy cos w tym stylu?? Odbedzie sie takie cos?
no tez mi kumpel mowił ale nie ze po igielicie ale tez tor do snowboru i ze to ma byc gdzies tak w maju najlepiej jak by sie wypowiedział Anałana bo kumpel własnie z nim o tym gadał
analana powinien napisac tu wszystko niedlugo, oficjalnie :P
ale na wstepie to masa bedzie 14 maja,
a reszta to niespodzianka :D
jak bedzie gotowe to sie dowiecie, wiec o duzo nie pytajcie :P