znakowanie roweru
znakowanie roweru
co o tym myslicie?? u nas wlasnie zaczeli znakowac biki( straż miejsko wiejska)
wycinaja na ramie pesel inicjały i jakis jeszcze numer. do tego daja karte identyfikacyjna roweru. i to wszystko za darmo.
tylko ze oni to wycinaja dremelem w RAMIE. to jest przerażajace.
ale zaczolem sie nad tym zastanawiac. co o tym myslicie. isc se zrobic tatułaż na ramie??
wycinaja na ramie pesel inicjały i jakis jeszcze numer. do tego daja karte identyfikacyjna roweru. i to wszystko za darmo.
tylko ze oni to wycinaja dremelem w RAMIE. to jest przerażajace.
ale zaczolem sie nad tym zastanawiac. co o tym myslicie. isc se zrobic tatułaż na ramie??
maly update http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=59226
W sumie by mozna, ale jedyne sensowne miejsce do spód mufy suportowej - koło numerów ramy.
I tu nasuwa sie pytanie, bo suma sumarum numery ramy sa takim samym zabezpieczneiem jak wypisanie peselu.
Jak bede miał jakiś porządny rower, to zainwestuje w znakowanie własnie na mufie, na główce i w ubezpieczenie od kradzieży.
Ale to jak bede miał Speca Big Hita do którego zmierza, bo póki co to zbyt wiele zachodu ;]
I tu nasuwa sie pytanie, bo suma sumarum numery ramy sa takim samym zabezpieczneiem jak wypisanie peselu.
Jak bede miał jakiś porządny rower, to zainwestuje w znakowanie własnie na mufie, na główce i w ubezpieczenie od kradzieży.
Ale to jak bede miał Speca Big Hita do którego zmierza, bo póki co to zbyt wiele zachodu ;]
kalahari miałem kiedys makrocasha oznakowanego bo za darmo wiec co mi szkodzi. na trójkącie, dolnej rurce kolo supportu wlasnie. wszystko było gut przez pierwsze 2miechy dopóki naklejka trzymala. Bo ja odpadła kawałkiem to rama moment rdza i zaczął mi schodzić lakier i wszytsko. Było to makrocash bądź co bądź z cro-mo. więc nie polecam takiego znakowania w przypadku ram typu NS, destroyer etc. no ale możesz w swoim JB spróbowaćna supporcie raczej nie powinien zardzewieć, ale i tak trzeba dopilnować by naklejka zostałą dobrze przytwierdzona ;]
www.roztocze.yoyo.pl